Christian Mistress - Possession

Possession

· Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Christian Mistress er et band fra Olympia, Washington (USA), som spiller klassisk Heavy Metal. Ikke så meget specielt, bare god gammel Heavy Metal, som vi kender det fra Black Sabbaths tid, dog med lidt nye elementer. De har fået noget opmærksomhed fra en række mere eller mindre kendte personer, blandt andet Gylve "fenriz" Nagell fra Darkthrone. Deres senest plade, som hedder "Possession", er rendyrket klassisk Heavy Metal, men en lidt blandet fornøjelse.

Albummet virker lovende til at starte med. Første sang srarter hurtigt med et fedt riff. Guitaristen leverer et godt stykke arbejde, hvilket indebærer rigtig gode soloer. Man hører guitaren rigtig meget gennem albummet. Faktisk så meget, at den nogle gange kvæler bassen. Generelt er bassen ikke særlig meget med, og man skal lytte godt efter for at høre den det mindste. Sangstemmen er jeg heller ikke særlig vild med. Forsangeren synger ganske fint, men formår ikke rigtig at påvirke musikken i en positiv retning. Produktionen er dog rimelig fin. Den minder om den man hører på Black Sabbaths cd’er (det skal lige siges at jeg kun har deres "Greatest Hits" at sammenligne med). Det eneste problem er nok den manglende bas, som er nævnt tidligere.

Albummet er rigtig fint, men når aldrig rigtig at blive så spændende, at man får lyst til at høre det til ende. Hvis du har hørt alt det klassiske, og er på udkig efter noget nyt, så er de et tjek værd. Ellers ikke.

Tilføj kommentar