Body Count - Live In LA

Live In LA

/ Target Group · Udkom

Type:DVD
Genrer:Hardcore, Rock
Antal numre:0

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Da Body Count tilbage i 1991 udgav "Copkiller", var det intet mindre end en PR-mæssig genistreg af den karismatiske frontfigur Ice-T. Skandale efter skandale fulgte i kølevandet på udgivelsen, hvilket i aller højste grad holdte gryden i kog og fastholdte pressens interesse omkring bandet. Rent musikalsk har der ikke rigtigt været andet end røvballe-metal med rap og "fuck the police" attitude. I sig selv ikke videre interessant eller spændende.

Nu har Ice-T fået samlet en ny bande - ny fordi tre af de tidligere medlemmer desværre er afgået ved døden. Det drejer sig om D-Roc, Mooseman og Beatmaster V! 31/7 udgiver Body Count skiven "Murder 4 Hire" og denne DVD skal nok mest opfattes, som en forsmag på hvad der venter samt et livstegn, der igen gerne skulle vække lidt interesse. De nye numre på DVD'en tyder på, at der ikke er ændret ret meget i det musikalske univers. De nye ansigter udgør bestemt ikke den store forskel, men det nye materiale passer godt sammen med klassiske tracks som "Copkiller", "Evil Dick" og ikke mindst åbneren "Body Count's N Tha House". Det skal nok få nostalgien op i gear, for dem der husker Body Count fra 1991. Alt i alt er kvaliteten i top, hvad angår lyd og billede, så kan man altid dikutere det musikalske.

Det bliver spændende at se om "Murder 4 Hire" får lige så manger skandaler i kølvandet som "Copkiller", for uden skandaler tror jeg hurtigt folk mister interessen for Body Count. "Live In L.A" virker i hvertfald på ingen måde "skandale-agtig".

Imusic

Tilføj kommentar