Blind Guardian spiller koncert på Wacken Open Air 2024.
Blind Guardian - Twilight Of The Gods [single]

Twilight Of The Gods [single]

· Udkom

Type:Single
Genrer:Power metal, Symfonisk metal
Spilletid:13.44
Antal numre:3

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Blind Guardian vender tilbage i mere end en forstand

Blind Guardian behøver næppe nogen introduktion, men for at være på den sikre side kommer der alligevel en her – en kort en…. De tyske powermetal-pionere blev dannet tilbage i midten af 80erne og har siden da været mestre inden for powermetal. Nu, fem år efter deres seneste album, kommer en single, der er forsmag på den kommende ”Beyond the Red Mirror”  – og vi har noget at glæde os til…

Når tusmørke er en god ting

Man ved straks, hvem vi har med at gøre. Blind Guardian holder deres gamle stil helt fra starten. Riffet i introen lyder næsten bekendt, og det leder mine tanker hen på ”Mirror Mirror” på Nightfall in Middle Earth”. For nogle vil det være helt fantastisk, mens andre sikkert vil finde det en smule fantasiløst.

Riffsne virker rigtig godt, og sammen med velspillede trommer og en stærk vokal tager musikerne lytteren med på et eventyr, som kun Blind Guardian kan levere det.

Gode udsigter bag det røde spejl

Selvom nummeret minder rigtig meget om Blind Guardians gamle materiale, så har de valgt de rigtige elementer fra deres tidlige albums: Diversiteten, lyrikken, vokalen og de geniale riffs. Alt er til stede, og enhver hardcore Blind Guardian-fan kan godt begynde at glæde sig.

”Twilight of the Gods” lover godt forud for”Beyond the Red Mirror”.

Albummet udkommer 30. Januar

Tracklist

  1. Twilight Of The Gods
  2. Time Stands Still - At The Iron Hill (Live @ Wacken 2011)
  3. The Bard's Song (Live @ Wacken 2011)