Blaze - As Live As It Gets

As Live As It Gets

/ Nordic Metal · Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:101:19
Antal numre:18

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvad er der med SPV og live plader? - det er som om de ikke udgiver andet for tiden, slap dog af mand. Denne gang er det Ex. Maiden sanger Blaze Bailey, der med sit eget solo band udgiver deres første live skive. Man kan dog diskutere om det er berettiget, da manden kun har to plader ude. Men han har heldigvis også grebet tilbage til hans tidligere bands materiale. Især Wolfsbane nummeret "Steel" er det bedste nummer manden har medvirket på, og bandet knalder på alle fire cylindre på. Hoveddelen ligger dog på de to Blaze plader, "Silicon Messiah" og "When Two Worlds Collide". Desuden har han taget tre numre fra hans tid i Iron Maiden frem, "Futureal", "Virus" og "Sign Of The Cross" som alle lyder bedre her end på de respektive albums. Største overraskelse er dog hans blytunge version af Led Zeppelin's "Dazed And Confused", som besidder en fed doom stemning over sig. Men jeg tror dog at pladen havde holdt lidt bedre, havde den lille englænder ventet et par album mere inden han gav sig i kast med et live album. Men det tiltrods, er dette et stemningsfyldt album med udmærket lyd og fede sange!

Kommentarer (4)

headlessrider

Indlæg: 4

Det er da okay at skrive en

Det er da okay at skrive en anmeldelse der er usammenhængende når man er fuld, men ikke at have styr på sit Maiden, det er sgu en hån mod os metal fans. Hvad var det lige Blaze’s 2. album hed?!?!? (Jeg håber ikke I tjener penge på det her!)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

undskyld massa :-)

undskyld massa :-)

headlessrider

Indlæg: 4

Undskyld er ikke helt godt

Undskyld er ikke helt godt nok!! Er der ikke noget research forbundet med sådan noget her…? Det er i hvert fald ikke gjort ordentlig!

MGS

MGS

Indlæg: 180

Så lad da være med at læse

Så lad da være med at læse den!
Der er ikke nogen der får penge for noget her...