Below - Distortionman

Distortionman

Udkom

Type:Demo
Genrer:Doom metal, Doom metal
Spilletid:8:59
Antal numre:3

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Below er et rimeligt nyt begreb for mig, de spiller en slags stenet og rocket Heavy Metal som smager bedst sammen med et glas humle (eller 40). Musikken er lidt i stil med nyere Grope og Corrosion Of Conformity, dog ikke helt i deres liga. Sangene går i det samme tempo hvilket er lidt ærgerligt da det ville pynte på dem med fart på drengen, men heldigvis har bandet jo en del tid at forbedre sig i. Vokalen er ret ordentlig og hvis jeg ikke vidste det ville jeg sige at det var ham der sang på Gutrix's "Mushroom Songs". I infoseddelen står der at vi her har med tidligere Infernal Torment, Murder One og Chuck Rock folk at gøre, så det er da lidt af et stilskifte vi her har med at gøre. En lidt flad ting er de ret så mugne pseudonymer man har valgt, eller hvad siger du til at hedde Prøjser, Steve Moshpit, No Prisoners eller Quarter. Men selvom det her ikke helt holder 100%, kan man roligt tage en lytter hvis man er til ukompliceret Rock'N'Roll. Dette her er noget jeg hellere vil se live end at høre på plade, men måske får bandet vundet mig over på deres side på næste demo.

Kommentarer (3)

metalblast

Indlæg: 1

Hey...

Hey...

det er mig der spiller trommer i below.. og det er måske ikke lige verdens bedste demo...hehe men den var hurtigt recorded... hehe... Men det er sku sjovt at spille rock...det er så dejligt enkelt... Men til metalfans, kan jeg trøste med,at de nye numre vi har gang i... har jeg sneget lidt mere, og hurtigere storetrommer ind... Så..men keep it metal...

Hilsen Quarter( Kim )/ metalblast

Crisp

Indlæg: 4

Det går langsomt så man kan

Det går langsomt så man kan slå hårdere.
Ik' noet tøsepis hos os
No Fuckin' Prisoners/No Shit.BELOW

Crisp

Indlæg: 4

Der kommer en dag i enhver

Der kommer en dag i enhver mands liv, hvor man lige pludselig har fået nok af grind, punkterede trioler og riff der der kører skævt over 5 7/8. Det holder 10 gange mere at ha'spaden nede ved knæene og øl i skægget. Iøvrigt ville det da være kedeligt at være endnu et familien Danmark band der hedder Jensen, Sørensen, Nielsen og Larsen.....Så er Steve Moshpit f.eks. da bedre(især nu da Tom Angelripper og Joey Tempest er taget).
Anyway til interesserede kan vores demo købes for for 50 dkr hos:
S.Larsen/Frederiksberggade 68 2.tv/8600 Silkeborg.
Bands der skulle være intreseret i at få os med ud live(evt support) kan maile: Below666@hotmail.com

Tak for at i gad at andmelde vores demo, og kan allerede nu garantere at no#2 bli'r meget bedre!

Steve Moshpit

Tilføj kommentar