Behemoth - Demigod

Demigod

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Black metal
Spilletid:40:35
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9,3/10 baseret på 3 stemmer.

Det polske death/blackmetal band Behemoth er ude med deres nye album, spækket med 10 hæsblæsende sange, som i løbet af de knap 41 minutter buldrer med en brutal dæmonisk stemning, som aldrig før. Bandet er inspireret af bands som Morbid Angel og Nile, som kan høres, men er dog en del mere aggresive/energiske i deres spillestil. Der er ikke den store plads til langsomme passager, så man skal huske at spænde sikkerhedsselen, når man smider denne dæmonske CD i afspilleren.

Forsangeren Negal har mixed "Demigod" og Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames) har mastered den, så hvad produktionen angår, er her ikke meget at komme efter. Dog ville jeg lidt ønske, at trommerne ikke var så finpudset, da det tit kunne lyde lidt for trommecomputer-agtigt, men hvad resten af musikerne angår, er der her ikke meget at komme efter. Især de lækre solo'er, der spilles giver en god kontrast til den ellers ultimativ brutale stemning, som Negal brøler ud med den tunge guitar baggrund, der buldrer derudaf.

Jeg må indrømme, at jeg lige skulle høre CD'en igennem et par gange, og jeg er overrasket over hver gang, jeg smidder den i afspilleren, at der er så mange nye fede ting at lægge mærke til. Så med et par ugers ekstra lyttertid ville jeg måske kunne smidde et hovede eller mere til.

Kommentarer (7)

Sune

Indlæg: 80

Jeg har haft numrene et

Jeg har haft numrene et stykke tid, og tvivler ikke på at det er en af de bedste death metal skiver i år.

Sune

Indlæg: 80

Hvis jeg lige må lave en

Hvis jeg lige må lave en rettelse;
Frontmanden hedder Nergal, og jeg ved ikke hvem der har lært dig at stave "smidde", for jeg har altid fået at vide det hedder smide ;-)

Goredon

Tidligere anmelder

Indlæg: 41

True, genialt, vildt album!

True, genialt, vildt album! Synes ellers jeg skrev Nergal, men nogengange er fingrene lidt hurtigere end hjernen! :)

Sune

Indlæg: 80

Ja, jeg er enig i at albummet

Ja, jeg er enig i at albummet er genialt, men hvorfor så kun 80% ?

Goredon

Tidligere anmelder

Indlæg: 41

For at jeg giver mere end 80%

For at jeg giver mere end 80% skal jeg nærmest have en trang til at have cd'en liggende i jakken, så jeg kan smide den på hvilket somhelst sted jeg færdes, og sådan har jeg det stadig ikke helt endnu.

Sune

Indlæg: 80

Nå okay - Alle anmeldere

Nå okay - Alle anmeldere anmelder jo efter forskellige ting, så man er nødt til at spørge ved de forskellige.

Eiler

Indlæg: 42

Ikke så meget at sige, helt

Ikke så meget at sige, helt igennem gennemført Black Metal i verdensklasse, der er stort set knald på fra start til slut, og specielt trommerne lyder skide godt!
Behemoth har aldrig været bedre!

8 hoveder herfra!

Tilføj kommentar