Aurora - Dead Electric Nightmares

Dead Electric Nightmares

· Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Spilletid:47:17
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Danske Aurora har ved flere lejligheder haft snuden fremme i den danske undergrund. Det har resulteret i en deal med det italienske selskab Lucretia, der er en underafdeling af Scarlet. Aurora har altid været svær at beskrive, rent musikalsk - personligt ville jeg kalde det for melodisk deathmetal, men der spilles på endnu flere strenge og der eksperimenteres over et bredt spectrum. Nogle går endda så langt som at kalde det "Extreme Progressive Metal", og det er måske heller ikke helt ved siden af. Numrene virker godt gennemarbejdet og sammenspillet fejler så absolut heller ikke noget. Godt og tungt med fede melodiske passager må et eller andet sted være kodeordet for "Dead Electric Nightmares" - og jeg kan kun sige: Det lyder faktisk rigtig fedt! Skivens sublime produktion står vores hjemmelige lydguru Jacob Hansen for, så der skulle ikke være nogen undskyldning for ikke at checke skiven ud. Det er ganske enkelt rigtig god kvalitet vi har med at gøre her. Det eneste der godt kan bekymre mig lidt er tidspunktet skiven kommer ud på. - Ikke længe efter at kollegaerne fra Mercenary har udgivet deres mesterværk, og med fede skiver fra andre danske bands som Illdisposed og Withering Surface kan det godt blive lidt svært. Jeg håber det bedste for alle bands og at det danske publikum stikker janteloven skråt op og støtter de danske bands - for der er virkelig international kvalitet at hente her!

Kommentarer (2)

Enricovanderstreet

Indlæg: 1

Tja, jeg kan kun sige at det

Tja, jeg kan kun sige at det er en Temmelig god cd... Men den er satme svær at få fat i .. jeg måtte en tur fra det sønderjydske til kbh, for at få fat i den.Meeeen det var sku det vær...

Jacob Naur

Tidligere anmelder

Indlæg: 12

Jeg har de sidste mange

Jeg har de sidste mange måneder gået på opdagalse i hm.dk's arkiver og blandt andet fundet denne herlige cd. Den var lidt svær at opdrive, men fandt den til sidst på det mest indlysende sted: Amazon.

For mig at se er der tale om helt perfekt musik, der virkelig formår at røre og ryste hjerne og hjerte. Og så spiller de jo bare fedt!

Tak for det!

Jacob Naur gav Aurora - Dead Electric Nightmares 9/10.