Astral Doors - Of The Son And The Father

Of The Son And The Father

/ Intromental · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:42:32
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Endnu et nyt svensk metal band har set dagens lys, nemlig Astral Doors der netop har udgivet deres debut skive på det forholdsvis nye spanske selskab, Locomotive, der hovedsageligt gør det i melodisk metal. Og netop melodisk heavyrock/metal er netop lige hvad Astral Doors er, og det gør de såmænd ganske godt. Opfindsomheden er det dog lidt småt med, men nu er opfindsomhed jo heller ikke ligefrem det man som lytter sætter snuden op efter, hver gang man sætter tænderne i en ny heavy rock udgivelse.

Ingen tvivl om at der er tale om en ganske hæderlig heavy skive, men efter 4-5 numre begynder man at småkede sig lidt da der køres lidt for meget i samme rille, selvom Jocke Roberg med sit organ/hammond forsøger at sætte krydderi på de enkelte skæringer. Sanger Patrik Johansson har ellers en udmærket fyldig vokal, der giver associationer til nogle af genrens større navne, men efter min mening fungerede hans stemme dog bedre på det han lavede på Richard Andersson's Space Oddysey, hvilken anmeldelse kan læses andetsteds her på sitet.

Trods den lunkne karakter, er der stadig tale om et fint stykke håndværk der bare skal nydes i mindre bidder af 3-4 numre ad gangen, og den organiske produktion fejler sgu intet. Det skal i hvertfald ikke være på grund af det slatne cover at du springer denne skive over.

Spillemæssigt vil jeg karakterisere denne udgivelse som en krydsning af Pretty Maids og Dio, uden dog at påstå at vi befinder os i samme liga. Men besøg bandets hjemmeside på http://www.astraldoors.com og se dig lidt omkring hvis du er til stilen. Her kan du downloade nummeret "Cloudbreaker" der åbner ballet på "Of The Son And The Father".

Kommentarer (2)

hellcock

Indlæg: 189

Sæt en mongol til at skrive

Sæt en mongol til at skrive og man får en spasserameldelse............hæ

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Korrekt!

Korrekt!