Asphyx spiller koncert på Odense Metalfest 2023.
Asphyx - Death...The Brutal Way

Death...The Brutal Way

/ EMI · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:48:57
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Udover "The Rack" fra 1991 og "Last One On Earth" fra 1992 har hollandske Asphyx ikke rigtig udgivet noget som var rigtig fedt, selv om de efterhånden har udgivet en pæn håndfuld plader. Det blev også lige til et navneskift til Soulburn på et tidspunkt midt i 90`erne, så Asphyx har aldrig rigtig nået at etablerer sig ordenligt på den internationale deathmetalscene. Med "Death... The Brutal Way" er der så absolut grobund for at ændre dette faktum, for der er absolut ingen tvivl om at det er det absolut fedeste album siden 1992. Stilen er dejlig old-school deathmetal i den tunge ende af skalaen. Martin van Drunen's legendariske vocal, den ultra beskidte og ufortyndet produktion får skiven til at lyde som noget der lige så godt kunne være udgivet i starten af 90'erne og det er i dette tilfælde absolut ikke nogen dårlig ting. Asphyx har helt klart vist at de godt kan være med i toppen og at man absolut ikke skal betragte dem som værende døde og borte. Der er old-scool. Det er brutalt og tungt som ind i helvede. Det er ganske enkelt Asphyx som de skal og burde lyde: Velkommen tilbage drenge!!!

Kommentarer (5)

Swepman

Indlæg: 27

Synes det er en fed måde du

Synes det er en fed måde du skriver dine anmeldelser på. Ikke så meget pis, du skriver det der er relevat. Hverken mere eller mindre. De der dybe og overdrevet finesse orienteret anmeldelser der fylder 1 sides penge, er sgu for meget, og jeg tager tit mig selv i at "screene" mig frem til det relevante stof. det behøver jeg ikke her. Mange tak for det DSW, keep up the good work!

I øvrigt har jeg ikke hørt skiven endnu, men checker den selvf. ud ved lejlighed.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Jamen af hjertet mange tak! \

Jamen af hjertet mange tak! \../ Jeg har det selv på samme måde. Gider ikke selv læse en km lang anmeldelse, der nørder rundt i genre og beskrivelser.... Det er sgu bare musik, ikke videnskab eller atomfysik! Men igen tak for de fine ord!!! \../

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Fuldstændig enig DSW skriver

Fuldstændig enig DSW skriver rigtige gode anmeldelser, der er nogle anmeldere der tror de skriver doktor afhandlinger, en sides penge og så mange fremmedord at man brækker sig. Nej metal er af folket til folket, så stik jeres Café Latte op i stjernen radikale kratluskere:)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Tak skal du have..... HæHæHæ,

Tak skal du have..... HæHæHæ, som du dog kan sige det! \../

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

jamen så fik vi vist det på

jamen så fik vi vist det på det rene hehehe

Tilføj kommentar