Vinylbanner
I Am Noah - The Verdict

The Verdict

· Udkom

Type:Album
Genre:Metalcore
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

​​​​​​​I Am Noah er nyeste skud på stammen af tyske metalcore-bands

Moderne metalcore The Verdict er brutalt, vredt og fyldt med energi

I Am Noah er det næste skud på stammen af metalcore-bands fra Tyskland. Bandet blev dannet for knap 1,5 år siden af de 5 unge mænd Sören (sang), Daan (guitar), Tim (guitar), René (bas) samt Marius (trommer), og de er nu klar til at udsende deres debutalbum The Verdict.

Brutale sange med bløde melodier

I Am Noah er et aggressivt, moderne, energisk band og har, som det hører sig til indenfor metalcore-genren, en god poleret lyd, hvor alt står knivskarpt i mixet, og intet er overladt til tilfældighederne.

Bandet spiller metalcore med vægt på tyngden i sangene og en destruktiv intensitet. Lad det være sagt: Deres musik er ikke radiovenligt med sing-along-melodier. Det er tungt, med masser af breakdowns, fængende guitarriffs og pulsende trommer. Men når man så tager den brutale del og sætter den sammen med de melodiske leadguitarer, så opstår der en helt anden atmosfære, og der kommer en mening med galskaben.

Den musikalske del på albummet fungerer effektivt, og når Sörens rasende stemme ligges oven i, så begynder mine øre at bløde. For om nogen så formår han at komme af med al sin vrede og sine frustrationer. Sören råber sig igennem hele albummet med sin hæse rå dybe stemme, der minder lidt om Winston McCalls fra Parkway Drive.

Resultatet er blevet et energisk og følelsesbetonet album, der har taget nogle af de bedste aspekter fra den tungere del af metalcore-genren og tilsat lidt blødere kanter, hvor der igen kan drages paralleller til mastodonterne fra Parkway Drive. Med sangene ”Rise Of Mankind”, ”If Life Could Be The Answer” og ”One Man Wolfpack” byder I Am Noah op til dans, og det er vel at mærke ikke kinddans!

Noget nyt? Egentligt ikke

Hvis du kan lide tungt metal med masser af breakdowns og råben, fængende riffs og overraskende følelsesladede melodier, så kan I Am Noah være det bekendtskab, du har hungret efter.

Hvis du er en af dem, der bare ikke kan udstå core-bands, så vil dette album ikke være det, der får ændret din mening – hvilket måske er en skam. For bandet har med The Verdict forsøgt at bryde normen indenfor metalcore og gøre det lidt anderledes i et forsøg på at forføre dig.

Tracklist

 1. Defendant
 2. Rise Of Mankind
 3. Embrace The End
 4. The Verdict
 5. If Life Could Be The Answer
 6. Unlearned
 7. Deafblind
 8. What Is Dead May Never Die feat.
 9. Drowned
 10. One Man Wolfpack
 11. Hourglass
 12. Conquer The Thrones
Metalvinyl

Tilføj kommentar