Alter Bridge - AB III

AB III

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Alternativ metal, Hard rock
Antal numre:14

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 6,7/10 baseret på 3 stemmer.

Det er et stærkt trekløver ("Slip to the Void", "Isolation" og "Ghost of Days Gone By") der åbner ballet på "AB III", og skulle man ikke ane at Alter Bridge excellerer i hård melodisk amerikaner-rock, bliver der i hvert fald sat en tyk streg under det her. Et nummer som "Isolation" understreger også at Alter Bridge er en del mere metallisk, og næsten thrashet i mellemstykket på netop denne sang, i sit udtryk end den "musikalske fætter" Creed skønt begge bands primære fokus er at levere storladne melodiske omkvæd. Og sidstnævnte er da også den force, der demonstreres på "AB III" og de tunge riffs giver sangene en tyngde og en modvægt til det mere melodiøse aspekt.

Til tider går der dog lidt for meget "blød mellemvare", og for meget venstrehåndsarbejde, i den for Alter Bridge på de mindre hårde numre og selv om disse sange stadig har et niveau, der ligger et stykke over gennemsnittet, kunne albummet godt have gavnet af lidt mindre kvantitet. I det hele taget virker det også som om Alter Bridge har få strenge at spille på til at fylde et album ud med 14 numre og få et varieret resultat.

Udover de 3 åbningsnumre skal specielt "All Hope is Gone" og “I know It Hurts" dog også nævnes blandt højdepunkterne og generelt skal det ligeledes nævnes at Alter Bridge befinder sig mindst et niveau eller to højere end de fleste inden for deres musikalske felt. Så alt i alt et fint udspil fra den amerikanske kvartet som bestemt er værd at investere i.

Kommentarer (2)

Aarhus

Indlæg: 2

Klart en af mine favoritter i

Klart en af mine favoritter i dette år. Jeg kan ikke helt afgøre, om denne er på højde med deres album Blackbird, men det er i hvert fald ikke meget ved siden af. Jeg synes godt, at anmelderen kunne klemme et kranie eller to mere ud af ærmet i denne anmeldelse.

Aarhus gav Alter Bridge - AB III 10/10.

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

hehe sådan er det. Man er

hehe sådan er det. Man er ikke altid enige, derfor er der jo bruger karakter... din mening er også vigtig jo

Tilføj kommentar