The Acacia Strain  - Death Is The Only Mortal

Death Is The Only Mortal

· Udkom

Type:Album
Spilletid:41.11
Antal numre:10

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med “World In Decline" bringer Antagonist flere metalliske genrer på banen. På albummet er der inspirationer fra oldschool og moderne thrash over hardcore/punk til metalcore og tilsammen giver det “World In Decline" en fin alsidighed uden al for megen genreforvirring.

Spændvidden hos forsangeren er dog langt fra så bred som hos musikken og det bliver for det meste til den klassiske råbe-/skrigevokal, som egentlig fungerer fint, men nok ikke er det store aktiv, når man kigger på det dynamiske i kompositionerne. Men den passer fint med de aggressive sange uden dog at tilføre mere end det forventede. Desværre understøtter produktionen på albummet ikke rigtig det aggressive element i sangene – dertil er der for lidt punch i lyden og i det hele taget er lyden nok rigelig tynd på “World In Decline".

“World In Decline" er lyden af en forholdsvis velsmurt maskine som blot kværner derudaf uden noget egentlig mål, og det er simpelthen alt for enslydende sange, der diskes op med på trods af at der blandes flere genrer. “World In Decline" er ikke et specielt dårligt album, men så sandelig heller ikke noget specielt godt album.

Tilføj kommentar