Twisted Sister i fuld kostume og make-up

Det legendariske "glam" heavyrock band, Twisted Sister, har netop afholdt en koncert og presse konference, hvor de luftede deres nye look til den forstående tour, der bl.a. bringer dem så tæt på DK som Sweden Rock Festival (der blot ligger 2,5 times kørsel fra København)

Bandet revolutionerede MTV i starten af firserne med deres konceptuelle og langt ude video'er til numre som "I Wanna Rock" og "We're Not Gonna Take It".

Twisted Sister er bandet man bare ikke kan få nok af, hvis man er fucking true og totalt dedikeret til ægte firser kitch, og sjovt det er det sgu!

Endvidere arbejdes der på en DVD, der skal udkomme senere på året.

Tjek eventuelt www.twistedsister.com for yderligere info.

Kommentarer (3)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Kult-Twisted styrer for vildt

Kult-Twisted styrer for vildt,
Det skal lige påpeges at Twisted også spiller til Bang Your Head i Tyskland, det er godt nok også langt væk, men for os der ikke bor på djævleøen kan det bedre betale sig, og programmet er nu også mere "true" til Bang Your Head.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

ja, ingen tvivl om at BYH

ja, ingen tvivl om at BYH styrer for vildt med deres program, og jeg har da osse ladet mig fortælle at den skulle minde en hel del om Sweden Rock hvad angår strukturen. Så mon ikke disse festivaller snart overhaler.....

Wacken der SUCKS big time, arrangørene pisser på publikum og bandsne med deres uprofessionele attitede hvad angår spilletid, lydtjek, ølboder, indgangs visitering, toilet og badforhold...jamen jeg ku sgu bli' ved mand, det er dybt go'nat!!!!

...Men fede bands de har på plakaten.....

Knep

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jeg giver dig fuldstændig ret

Jeg giver dig fuldstændig ret, wacken er ikke hvad det har været. De har så lovet forbedringer i år, men om det holder...tjah.

Tilføj kommentar