Target Label Nights

Target Label Nights

Lige siden Target Distributions spæde start i sommeren 2003 har selskabet haft vokseværk og forgrenet sig i en paraply af selskaber – alle med fundament i kærligheden til musik og formidlingen af den. Target Distribution administrerer en af Danmarks største musikbutikker på nettet, Targetshop.dk, derudover findes der de tre pladeselskaber Target Records, Tactic Records og Mighty Music under Targets tag, for slet ikke at nævne inhouse koncertarrangør-firmaet Target Booking. Senest er magasinet Target Mag blevet etableret.

I påsken slår Target således dørene op til den storslåede fest, TARGET LABEL NIGHTS, hvor selskabets tre pladeselskaber letter en smule på låget for, hvad der er i vente i 2010. Henover tre dage vil 11 fede bands og en masse spændende DJ’s sætte gang i det nye spillested Råhuset på Onkel Dannys Plads 7 på Vesterbro. TARGET LABEL NIGHTS skal ikke blot fungere som et udstillingsvindue overfor såvel medie- og branchefolk som publikum, men også som en tilbagevendende, non-profit begivenhed, der skal tilføje kant til det danske musikmiljø.

Torsdag d. 1. april tilhører Targets metal-label Mighty Music, der blev grundlagt tilbage i 1997 og siden har udgivet mere end 30 albums med anerkendte bands fra både ind- og udland, her iblandt Artillery, Raunchy, A Kid Hereafter In The Grinding Light, Exmortem, Panzerchrist og Thorium. Efter et udgivelsesløst år for Mighty Music i 2009 er selskabet tilbage med hele tre udgivelser i starten af 2010. Det drejer sig om debutalbums fra Anoxia, Invisius og Psy:code, tre af Danmarks uden tvivl mest lovende navne på metalscenen. Programmet for torsdag d. 1. april ser således ud:

21:00 Ripe
21:50 Anoxia
22:40 Boil
23:30 Psy:code

Fredag d. 2. april står i den mere alternative rock og pops tegn, når Targets indie-label Tactic Records præsenterer et lille udvalg af husets bedste og aktuelle kunstnere. Tactic Records er et label under Target, som især henvender sig til den alternative del af den spirende danske musikundergrund. Tactic Records blev grundlagt i 2007 og har siden forestået udgivelser i samarbejde med navne som bl.a. Decorate. Decorate., Death To Frank Ziyanak, Lily Electric, Ibrahim Electric og senest The Bronson Brothers og My Evil Twin. Programmet for fredag d. 2. april ser således ud:

21:00 Neon Girls
22:00 My Evil Twin
23:00 The Bronson Brothers

Lørdag d. 3. april er det så tid til at Target Distributions eget rock pladeselskab Target Records sætter gang i festen. Hér staves rock med stort R, om det så gælder bands med stort kommercielt potentiale eller den hårdtslående undergrund. Følgende kunstnere arbejder p.t. sammen med Target Records; The Storm, Rock Hard Power Spray, The Floor Is Made Of Lava, Oliver Weers, Karma Cowboys og Stella Blackrose, imens flere nye signinger offentliggøres allerede i første halvår af 2010. Programmet for lørdag d. 3. april ser således ud:

21:00 Bullet Train Blast
22:00 The New Heartaches
23:00 Oliver Weers
24:00 Stella Blackrose

Billetter til TARGET LABEL NIGHTS kan købes i døren for blot 50 kr. Mlm kl. 20 og 21 vil der alle tre aftener være gratis øl til de hurtigste.

Mere information findes her:

www.targetdistribution.dk/labelnights
www.targetrecords.dk
www.tactic-group.dk
www.mightymusic.dk

Yderligere info fås ved at kontakte Target’s promotionafdeling på 2789 1631.

Tilføj kommentar