Nergal på vej med et soloalbum

Behemoth Behemoth

Frontfigur fra Behemoth Adam "Nergal" Darski arbejder på et soloalbum. Et album som primært vil består af akustiske numre, og hvis udtryk vil være meget langt fra Behemoth normale udtryk: "very stripped down and simple. The most primitive, acoustic-based stuff. That's what I'm really into."

Nergal fortæller uddybende, at han altid skriver nyt materiale, og ikke alt passer til Behemoth. Derudover arbejder han på andre projekter som med tiden muligvis også vil blive udgivet. 

"I'm always creating. I always do stuff on the side, and some of it's not suitable for BEHEMOTH, and I've got some other projects that will eventually see the light of day. Or not. Nothing is for certain! [laughs]"

Endnu er der ikke planlagt en udgivelsesdato 

Sidst Behemoth var albumaktulle var med 2014's "The Satanist". Et album som vi anmeldte til topkarakter, og som senere blev kåret til årets album af læserne i vores HMA2014 award. 
 

Kommentarer (2)

Jesper

Det er godt nok et

Det er godt nok et deprimerende billede i har fundet til denne artikel. Jeg er så træt af at folk altid skal optage diverse koncerter de er med til. Vær dog til stede og nyd øjeblikket!
Men spændende, hvad Nergal finder på og hvordan det præcis kommer til at lyde.

Jesper Bækgaard

Jesper Bækgaard

Tidligere anmelder

Indlæg: 14

De skulle drikke nogle flere

De skulle drikke nogle flere bajere og købe noget mere merchandise.

Når man jonglere med 3 fadbamser og et vinylalbum bliver det væsentligt mere besværligt at ødelægge koncerten med en smartphone

Støt spillestedet og støt bandet. Brug nogle penge når du er til koncert.