Vinylbanner

Nedtællingen til COPENHELL 2013 skudt i gang

Nedtællingen til COPENHELL 2013 skudt i gang

Helvedes porte åbner sig igen den 14. og 15. juni 2013, og billetsalget starter torsdag kl. 10. De første navne på plakaten offentliggøres i begyndelsen af november

Efter en stor succes for COPENHELL i forsommeren 2012 kan Danmarks største metalfest nu offentliggøre datoer og sætte billetter til salg til næste års hærgen på Refshaleøen.

"På kun tre år er det lykkes COPENHELL at skabe en sindssygt stærk metalfestival med et dedikeret og fantastisk publikum på mere end 10.000 metalfans alene i 2012. Nu skruer vi yderligere op for ambitionerne og ser frem til at præsentere et endnu stærkere program med både internationale og danske bands til næste år, og i løbet af få uger vil vi afsløre de første navne," siger Jeppe Nissen, hovedansvarlig for COPENHELL.

Udover de officielle dage fredag den 14. og lørdag den 15. juni, byder COPENHELL de metalhoveder, som slet ikke kan vente, indenfor til opvarmningsfesten ’Førhelvede’ med et ondt lineup af danske metalbands. Det foregår om torsdagen og er inkluderet i billetprisen.

Fra på torsdag vil man også kunne købe telt på campingområdet, der var udsolgt i år.

Billetter til COPENHELL 2013 kan købes fra torsdag den 18. oktober kl. 10.00 på www.billetnet.dk. Har man ondt i økonomien, vil det være muligt at betale sin billet i to rater.

COPENHELL foregår på Refshaleøen i København den 14. og 15. juni 2013. Her vil 16 en lang række internationale og danske bands fyre metal af på tre scener. Mere info: www.copenhell.dk / www.facebook.com/copenhell.

Tilføj kommentar