Michael Poulsen i rollen som "Elvis: The King" på Det Nye Teater [Aprilsnar]

Michael Poulsen Michael Poulsen i rollen som Elvis på Det Nye Teater

Michael Poulsen skal spille Elvis Presley i stort anlagt musical på Det Nye Teater.

Michael Poulsen skal, i en musicalforestilling på Det Nye Teater, spille forbilledet Elvis Presley. I løbet af sensommeren er der mulighed for at se "The King of Rock 'n' Roll" i en gribende kærlighedsfortælling om Elvis Presleys liv, storhed og fald.  

Sammen med den anerkendte revykomiker Julie Lirpa, vil Michael Poulsen udskifte metalmiljøet med de skrå brædder og forberedelserne har været i gang gennem længere tid.  

Det er en gammel drøm som går i opfyldelse for Michael Poulsen: "Jeg går til opgaven med lige dele sikkerhed og frygt. På den ene side kender jeg alle sangene som min egen bukselomme. Omvendt er det med stor ærefrygt og respekt for det materiale, som jeg elsker så højt."

Musicalforstillingen omfatter flere krævende dansescener, og Michael Poulsen har endnu ikke nogen erfaring som førsteelsker iført dansesko. Der venter derfor nogle hårde træningstimer forude. Men den del af opgaven afskrækker ikke: "Jeg har altid danset, når jeg fik chancen og er efterhånden ganske habil på et dansegulv. Men det er det selvsagt en stor udfordring." 

Det kommende Volbeat album vil ose af jazz og cabaret

Michael Poulsen udtaler i samme forbindelse, at arbejdet med musicalen har inspireret ham så meget, at det får indflydelse på det kommende Volbeat album, som han netop er i gang med at skrive sange til. Det forlyder således, at albummet bliver et konceptalbum, baseret på en anden stor musical, nemlig Chicago, hvis handling foregår i 1920'erne under forbudstiden i USA. Michael Poulsen udtaler "Det har været en meget stor oplevelse at arbejde med denne musical, og jeg har fået øjnene op for, hvor fantastiske virkemidler der er i musical-genren. Denne særlige aura håber jeg på at kunne overføre til det kommende Volbeat album."

Præcis hvor meget albummet kommer til at holde sig til originalen, melder historien ikke noget om, men Michael Poulsen lover, at det kommer til at ose af jazz og cabaret.

Musicalforstillingen, "Elvis: The King" spiller fra den 31. august til den 3. oktober, og forsalget begynder allerede i dag. 

Kommentarer (2)

Ole Hansen

Jazz og cabaret.....Ha ha ha

Jazz og cabaret.....Ha ha ha ;-)

Bo ( hva så der)

Spændende,, Nice med jazz

Spændende,, Nice med jazz