Konkhra er på vej med nyt materiale og koncert

Konkhra Konkhra

Det legendariske danske extreme metalband Konkhra spiller på Forbrændingen den 21. november i Albertslund, og - flere gode nyheder - bandet vil også snart udgive nyt materiale. Sidst vi hørte fra bandet var 2009´s `Nothing Is Sacred´. Et album som vi anmeldte til 80%

Konkhra, som i dag foruden Anders Lundemark, består af den orginale trommeslager Johnny Nielsen, den originale bassist Martin Kristensen og guitarist Michael Skovbakke, spiller iøvrigt også to koncerter med Behemoth i Sydafrika senere på måneden.

Konkhra supportes på Forbrændingen af københavnske By The Patient, som allerede har spillet Copenhell, Wacken og Roskilde - og varmet op for navne som Aborted, Kvelertak og Toxic Holocaust.

Kommentarer (2)

UMUR

UMUR

Indlæg: 93

Forhåbentligt bliver det nye

Forhåbentligt bliver det nye materiale bedre end det på "Nothing Is Sacred", for det var efter min mening virkelig en sløj omkring (er jeg den eneste, der synes det?). Lyder spændene med en del originale medlemmer tilbage i bandet. Forhåbentligt betyder det en retur til en mere old school death metal orienteret lyd. Deres demoer og specielt deres debut album er klasse death metal i mine ører.

twiinberg

syntes også der har været

syntes også der har været lidt svinger i valsen. håber også på old school stilen igen :)