Vinylbanner

Iron Maiden til Horsens i 2008

Iron Maiden til Horsens i 2008

De Engelske Heavy Metal legender kommer til Danmark næste år i anledningen af deres "Somewhere Back In Time" verdensturne. Turneen vil bestå af sange fra deres gyldne alder '84 - '90, hvor sceneshowet vil være det legendære pyramideshow fra Powerslave turneen.

Tour Promoter EMA Telstar / Dkbmotor udtaler: “Alle på EMA / Dkbmotor er meget stolte over at være med til at skabe historie ved at give vores rock fans den allerstørste og mest storslåede nordiske Rock Tour nogensinde. Maiden er så fantastisk populære hos folk i Norden, og vi ville være sikre på, at så mange fans som muligt får chancen for at se dette helt særlige show næste år, som vi forventer, at der bliver kæmpe billetefterspørgsel på."

Steve Harris tilføjer: “Der eksisterer et meget særligt bånd mellem Maiden og det nordiske folk, og vi føler os altid meget hjemme her. Måske Eddie virkeligt har vikinge-blod rullende i årerne!"

Om at vende tilbage til Skandinavien udtaler Bruce Dickinson begejstret: "Hvis dette skal blive den største Rock Tour i nordisk historie, så må vi virkelig sparke alle stopklodser ud og gøre det til vores bedste nogensinde, og slå rekorderne på på alle fronter. Dette er i den grad en storslået erklæring for Heavy Metal musik. Jeg ville bare ønske, det var i næste uge!"

Billetsalget til den danske koncert starter kl. 10 mandag 12. november, men medlemmer af The Iron Maidens fanklub vil få særlig og eksklusiv adgang til billetkøb mellem kl. 10 – 18 torsdag 8. november. Se http://www.ironmaiden.com for mere information.

Billetter kan købes via www.billetlugen.dk , tlf. 70 263 267, Horsens Ny Teater tlf. 75 60 23 44 www.hnt.dk , eller i Fona-butikkerne.

Svenske, finske, danske og norske fans får chancen for at komme ekstra tæt på bandet, da The Iron Maiden Fanclub afholder en konkurrence for medlemmer.

For detaljer vedrørende konkurrencen, se http://www.ironmaiden.com.

Kommentarer (2)

A3EL

Indlæg: 2

billetprisen bliver 555kr

billetprisen bliver 555kr/666kr if. www.hnt.dk hvorfor så ikke gi 100€ og komme til at se flere hundrede fede metal band i alle genre inkl. Iron Maiden på en mark i nord Tyskland
www.Wacken.com

Satoren

Tidligere anmelder

Indlæg: 33

"Flere hundrede" Den er godt

"Flere hundrede" Den er godt nok vokset hurtigt den festival :-)

Tilføj kommentar