Vinylbanner

Iron Maiden til Copenhell 2014

Iron Maiden

Her er hvad folkene bag Copenhell skriver om hovednavnet:

"Én af metallens absolutte sværvægtere er hovednavn på COPENHELL 2014 De har været højt placeret på ønskelisten i årevis, og nu sker det endelig. COPENHELL kan stolt præsentere Iron Maiden som headliner på Danmarks hårdeste festival i 2014. Koncerten på COPENHELL vil samtidig være Iron Maidens eneste i Danmark næste år. Og det bliver en af de helt store oplevelser for bandets mange fans, når metal-mestrene rammer Refshaleøen til juni. Iron Maiden vælter nemlig København med deres massive "Maiden England World Tour". Turnéen, hvis titel stammer fra den klassiske live-video fra 1988, består af hårde hits fra 80’erne, hvoraf flere vil kunne opleves live for absolut sidste gang nogensinde. Iron Maidens manager Rod Smallwood udtaler:

"Som vores fans ved, er “Maiden England" del tre i The History Trilogy fra 1980’ernes legendariske video/dvd-udgivelser, og denne turné vil højst sandsynligt blive den sidste med numre fortrinsvis fra 80’erne. Det vil sige numre fra udgivelserne “Early Days", “Live After Death" og selvfølgelig “Maiden England" samt en række klassiske hits fra 90’erne. Vores fans ved, hvilke numre vi mener.

Med ny teknologi har vi opdateret og forbedret den originale Maiden England-produktion og vi kommer med et nyt kæmpe lys- og sceneshow, en række forskellige inkarnationer af Eddie, ild og en masse andet spændende til vores fans."

Når “Maiden England"-turnéen er slut, vil Iron Maiden have spillet for over to millioner fans ved 102 koncerter i 32 lande, siden turnéen begyndte I USA I juni 2012.

Bookingen af Iron Maiden til COPENHELL 2014 er i den grad festivalens 5-års jubilæum værdigt, og vil samtidig betyde en ændring af programmet. COPENHELLs talsmand Jeppe Nissen forklarer:

"Med bookingen af Iron Maiden er et af vores vildeste ønsker som metalfestival opfyldt. Vi er ufatteligt stolte af at kunne præsentere et af de største og mest indflydelsesrige bands i metalhistorien på COPENHELL. Derfor har vi rykket vores tredages byfestival én dag frem – for at give Danmark den bedste og største metalfestival nogensinde!"

COPENHELL 2014 foregår altså fra onsdag den 11. juni til og med fredag den 13. juni. Dvs ingen Lørdag i år.

- Vi ved, at det er problematisk for nogle af vores publikummer at deltage i COPENHELL allerede fra onsdag, men det var et uomtvisteligt vilkår for at få de bands, vi ønsker at præsentere på COPENHELL. Vi er en by-festival, og vil se til at muligheder for transport og overnatning er optimale for vores dedikerede publikummer. Med seks måneder før portene åbnes, håber vi, at vores gæster kan nå at planlægge til det største metal-brag i dansk historie, udtaler Jeppe Nissen.

Billetsalget til COPENHELL 2014 skydes i gang i morgen fredag den 13. december kl. 10.00. Billetprisen for tre dages COPENHELL er 1070,- kroner."

Tilføj kommentar