Illdisposed og kommende album "To those who walk behind us"

Illdisposed og kommende album "To those who walk behind us"

Nyhedsopdate fra danske Illdisposed:

"Godt ét år efter release af mega-succesen "The Prestige", der gik direkte ind som nr. 44 på den danske hitliste, er ILLDISPOSED klar med en ny death metal hit-parade i form af "To Those Who Walk Behind Us".

Siden begyndelsen af 90'erne har ILLDISPOSED befundet sig blandt den absolutte elite af metalbands i Norden. Med bandets 11. udgivelse, "To Those Who Walk Behind Us" har ILLDISPOSED atter videreudviklet deres form for melodisk, groovy death metal med de hårdtslående riffs og den alt-ødelæggende lydmur med Bo Sommers vokal i front. "To Those Who Walk Behind Us" tager lytteren på en rejse igennem bandets seneste 10 års musikalske udtryk, sågar flirtende med synths igen, samtidig med at der vises nye sider af ILLDISPOSED i bl.a. den dansksprogede “Nu gik det lige så godt…"

"Blot et år skulle der gå fra udgivelsen af "The Prestige" til vi igen gik i studiet," udtaler ILLDISPOSED’s sangskriver og guitarist Jakob Batten. "Ikke at vi har haft travlt eller bare ville have et nyt album ud hurtigt – sangene er simpelt hen bare væltet ud af hovedet på mig. 16 numre blev det til, 5 blev droppet, og de 11 bedste er havnet på det nye album. Vi brugte 6 uger på indspilningerne, hvor vi kom og gik som vi havde lyst.

Herefter tog Bo og jeg til Göteborg for at mixe skiven sammen med Fredrik Nordström. Svenskere har meget større forståelse for vores indgangsvinkel til alkohol end de danske teknikere. I hvert fald de første par timer. Anyway, resultatet er bedre end vi kunne ønske os – og de få personer som allerede har hørt pladen er enige om, at det én af vores bedste nogensinde."

Erfaringen ILLDISPOSED har fået af at udgive et tocifret antal studiealbums og spille koncerter overalt i Europa og så langt væk som New Zealand siger alt: ILLDISPOSED ved hvad det handler om!

Igennem årene har ILLDISPOSED’s succes ikke blot været forbeholdt metalpublikummet. De seneste tre albums gik f.eks. ind på den officielle danske hitliste på hhv. plads nr. 85, 58 og 44, hvilket gjorde ILLDISPOSED til det første death metal band med så høje hjemlige hitlisteplaceringer. Videoen til "Still Sane" var den mest efterspurgte metal video på VIVA Plus i to uger, og sangen "Dark" var at finde på soundtracket til horror blockbusteren "SAW".

"To Those Who Walk Behind Us" sendes på gaden mandag d. 31. august i strengt begrænset førsteoplag i digipak med eksklusive bonusnumre, samt i box med t-shirt, keyhanger og signeret autografkort.

Trackliste:

1. Blood On Your Parade
2. For The Record
3. Come And Get Me
4. Seeking Truth - Telling Lies
5. Sale At The Misery Factory
6. To Those Who Walk Behind Me
7. If All The World...
8. My Number Is Expired
9. Johnny
10. This Unscheduled Moment
11. Nu gik det lige så godt...

ILLDISPOSED headliner årets MTV Headbangers Ball Tour, der dækker det meste af landet i efteråret 2009:

11/09/09 - Køge @ Tapperiet
12/09/09 - Slagelse @ Badeanstalten
18/09/09 - Aalborg @ Studenterhuset
19/09/09 - Herning @ Fermaten
25/09/09 - Odense @ Posten
26/09/09 - Århus @ Train
02/10/09 - Kolding @ Godzzfest
03/10/09 - Kbh @ Pumpehuset
16/10/09 - Viborg @ Paletten

Billedet her viser coverartet til det nye album

Tilføj kommentar