DragonForce til VoxHall

DragonForce

Engelske DragonForce kommer forbi Aarhusianske VoxHall den 26. marts. 

Englænderne spiller en teknisk vanvittigt imponerende omgang powermetal, der er gennemsyret af guitar-riff i lange baner og en helt generel virtuositet.

DragonForce blev dannet i London i 1999 og blev hurtigt et navn takket være bandets sublime guitar-soloer, fantasy-inspirerede tekster og mod på at inddrage elektroniske elementer i deres lynhurtige powermetal. Allerede i slutningen af år 2000 blev bandet rekrutteret til en turné, der også havde Halford og Stratovarius på plakaten, og året efter påbegyndte gruppen arbejdet med deres debutalbum.

Anført af den yderst succesfulde single "Valley Of The Damned" udkom debutalbummet af samme navn i 2003 og modtog stribevis af stærkt lovprisende anmeldelser. DragonForces tredje album, "Inhuman Rampage" (2006) blev en regulær hitliste-succes, og siden har bandet fastholdt en position som både anmelderdarling og kommercielt vidunder - ikke mindst "Ultra Beatdown" (2008). Også gruppens sjette og seneste udspil, "Maximum Overload" (2014), gik sin sejrsgang over det meste af verden.