Vinylbanner

COPENHELL afslører maskotten for 2013

COPENHELL afslører maskotten for 2013

"If thou didst ever thy dear father love. Revenge his foul and most unnatural murder." (Shakespeare)

Traditionen tro skifter COPENHELL maskot hvert år. En kunstner, der på den ene eller anden måde har sat sig præg på den grafiske del af metalscenen, får opgaven at designe COPENHELL s maskot. I disse tider hvor alt musik efterhånden er digtalt og album artwork tit bliver vist i miniformater, hylder COPENHELL de kunstnere, der arbejder med artwork indenfor metallen og inkluderer deres arbejde på annoncer og plakater, så deres kunst kommer op i de formater, de fortjener.

De foregående år har legender som Joe Petagno, Ed Repka og Derek Riggs haft fornøjelsen af at designe årets maskot. Joe Petagno er den legendariske tegner bag Motörheads udødelige logo "Snaggeltooth", Ed Repka har tegnet covers til bands som Death og Venom, men er mest kendt for sine klassiske covers for Megadeth. I 2012 var det ingen ringere en Derek Riggs, manden der skabte Iron Maidens ikoniske "Eddie", der havde æren af at kreere COPENHELLs maskot.

Nu er maskotten for 2013 klar og denne gang er det en artist fra den nye generation af kunstnere, der skal bære arven fra de tunge drenge videre. Amerikanske Brent Elliot White, der tidligere har arbejdet meget med nyere bands som Trivium, Job For A Cowboy og All Shall Perish, har kreeret årets maskot. Og selvom han ikke har så store værker, som de tidligere års kunstnere i bagagen, er maskotten intet mindre end fantastisk. Brent har taget udgangspunkt i historien om Hamlet og maskotten for 2013 er: The Ghost of Hamlet's Father. Hamlets dræbte fars genfærd, der går igen og fortæller, at han er myrdet og han afkræver prinsen et løfte om hævn. Og vores egen nationalfugl er også fint repræsenteret. En meget værdig maskot for COPENHELL 2013.

“Let not the royal bed of Denmark be A couch for luxury and damned incest." (Shakespeare)

Tilføj kommentar