Conquering South America

Malevolent Creation udsendte live albummet "Conquering South America" d. 20/9. Albummet blev optaget i Rio De Janeiro, Brasilien og indeholder flg. 15 live tracks:

01. Eve Of The Apocalypse
02. Multiple Stab Wounds
03. Manic Demise
04. Blood Brothers
05. Kill Zone
06. Rebirth Of Terror
07. Slaughter Of Innocence
08. To Die Is At Hand
09. Coronation Of Our Domain
10. Monster
11. All That Remains
12. Alliance Of War
13. Infernal Desire
14. Living In Fear
15. Malevolent Creation

Tilføj kommentar