Vinylbanner

Brutal Truth spiller på COPENHELL

Brutal Truth spiller på COPENHELL

Legendarisk grindcore-band tilføjet som ekstra act til COPENHELLs nu endelige line-up

Det er efterhånden mange år siden et af grindcore-genrens vigtigste bands sidst satte fod på dansk jord, men i år besøger selveste Brutal Truth COPENHELL.

Brutal Truth blev gendannet i 2006 efter at være splittet i 1999, og siden har bandet udsendt to dommedagsplader og bevist, at de stadigvæk er de førende innovative grindcore-bæster, de var tilbage i 1992, hvor debutalbummet ’Extreme Conditions Demand Extreme Responses’ kom på gaden.

Napalm Death, som gæstede COPENHELL i 2010, startede grindcore-genren tilbage i 1980'erne i England, men Brutal Truth blev fanebærer for genren i USA, og netop disse to bands har gennem tiden haft altafgørende betydning for genren.

Bassist Dan Liker er ophavsmand til flere bands ud over Brutal Truth. Manden var med til at starte også COPENHELL-aktuelle Anthrax samt senere all-star bandet S.O.D. og thrash-legenderne Nuclear Assault.

Brutal Truth spiller højt og de spiller hurtigt, og har på hver udgivelse skubbet grænsen for, hvad man tør og kan i grindcore sårvel som i metal. Bandet holder bl.a. en guiness rekord for at have lavet verdens korteste musikvideo til nummeret ’Collateral Damage’ - den varer 2.18 sekunder.

Som introen på deres tredje album siger: "Still not loud enough, still not fast enough". Og det kan publikum uroligt glæde sig til på COPENHELL.

Tilføj kommentar