Vinylbanner

ALICE IN CHAINS TIL COPENHELL 2013

ALICE IN CHAINS TIL COPENHELL 2013

LEGENDARISKE ALICE IN CHAINS RAMMER REFSHALEØEN TIL JUNI, OG MED SIG HAR DE EN METEORREGN AF DØD, POWER, HARDCORE OG THRASH. COPENHELL OFFENTLIGGØR FEM UDENLANDSKE OG TO DANSKE BANDS I DENNE EKSPLOSIVE OMGANG. NEDTÆLLINGEN TIL DOMMEDAG ER FOR ALVOR I GANG.

Efter over ti år i dvale tordnede ALICE IN CHAINS frem igen i 2009. Det var nok de færreste, der kunne forestille sig et comeback af den kaliber, som de fik med ‘Black Gives Way To Blue’, men hvad skulle man ellers have forventet fra guitargeniet Jerry Cantrells side. Selv om lyden af Alice in Chains for mange var Cantrells og Layne Staleys unikke vokalharmonier, så er lyden af Alice in Chains aldrig fortonet, på trods af Staley alt for tidlige dødsfald. William DuVall har i den grad fyldt tomrummet efter Staley ud, og Alice in Chains er tilbage som aldrig før, og leverer igen og igen koncertoplever ud over det sædvanlige. Nu er bandet klar med ny plade, hvor første single ‘Hollow’ allerede har fået massiv opmærksomhed, og mon ikke det kommende album ‘The Devil Put Dinosaurs Here’ bliver endnu en klassiker. Det bliver den fedeste kombination af nyt, gammelt og grunget metal, når Alice in Chains gæster COPENHELL.

Svenske SABATON fejrede 10 års jubilæum i 2009, men viser på ingen måde tegn på udmattelse. Bandet tager stadig publikum med storm med melodisk power metal, der på fortræffelig vis binder old school og moderne heavy metal sammen. Ingen tvivl om at man vil få lyst til at synge med om faldne konger og historiske krige, når Sabaton tager scenen på COPENHELL. Sidst de besøgte Danmark var i Amager Bio med deres Swedish Empire Tour, som fortsætter indtil de tager på tour som support for selveste Iron Maiden.

I genremæssig modsætning får vi serveret noget af det ondeste dødsmetal, Sverige kan diske op med, når GRAVE indtager Refshaleøen. Deres status som et af svensk dødsmetals bedste bands blev allerede slået fast med deres første udgivelse, og siden er der kommet 9 mere af slagsen. Med død, ødelæggelse og skingrende overdrive, skal Grave nok tilfredsstille enhver hungrende dødsmetalfan, og sørge for at tage hele COPENHELL med into the darkness/into the grave.

CANCER BATS forener groovet southern metal med hardcore punk og et twist af sludge. Det er en cocktail, der med garanti kommer til at sætte gang i COPENHELL. Med masser af attitude, energi og en fandenivoldskhed leverer Cancer Bats både musikken samt en fest ud over det sædvanlige.

Med danske ESSENCE får trashmetal fansene derude endnu mere at glæde sig til på årets COPENHELL. Deres intense, brutale stil er helt gennemført ægte med hurtige riffs, der er lige til at moshe til. Efter at have været i Peter Tägtgrens legendariske Abyss Studio er de til marts klar med en ny udgivelse, ‘Last Night Of Solace’. Oven i hatten er de blevet inviteret med Hypocrisy og Hate på Europa tour, så COPENHELL kan stolt præsentere et dansk band i verdensklasse.

Siden deres debut i 2006 er metalcore bandet SCARRED BY BEAUTY hurtigt blevet et af Danmarks mest turnerende metalbands. Som support for The Black Dahlia Murder, Gojira og Meshuggah har de nået det meste af kontinentet, samt her i hjemlandet, hvor COPENHELL også havde æren at præsentere dem til When COPENHELL Freezes Over. Efter sådan en koncert, og med nyt materiale på vej, kan man ikke andet end at booke dem, og sige: Glæd jer til COPENHELL 2013!

Foreløbigt lineup: ALICE IN CHAINS, KING DIAMOND, IN FLAMES, DOWN, SABATON, TESTAMENT, PARKWAY DRIVE, ACCEPT, EVERY TIME I DIE, CANCER BATS, ALESTORM, GOD SEED, BETWEEN THE BURIED & ME, GRAVE, ILLDISPOSED, ESSENCE, SCARRED BY BEAUTY, FALL OF PANTHEON. Og mere på vej...

Billetter til COPENHELL 2013 kan købes på www.billetnet.dk.

COPENHELL foregår på Refshaleøen i København den 14. og 15. juni 2013. Her vil en lang række internationale og danske bands fyre metal af på tre scener. Mere info: www.copenhell.dk / www.facebook.com/copenhell.

Tilføj kommentar