Avant-garde, djent og progmetal, samme aften, samme sted. Devin Townsend Project (ca), Periphery (us) og Shining (no) gæstede et næsten fyldt Amager Bio en kølig onsdag aften.

Kommentarer (4)

Finn

mangel på korrekturlæsning

"Periphery var klart aftenens tabere og burde have været demm som åbnede festen" det er meget svært at tage det seriøst, når hele anmeldesen er fyldt med fejl. At skrive "os" i stedet for "også" og når du skriver "ahn" i stedet for "han" er dybt uprofessionelt og grinagtigt. Det viser hvor lav jeres standard er når i lægger anmeldelser op, som er fyldt med stavefejl og slåfejl. Fuldstændig pinligt! Tag jer lige sammen!

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Tak fordi du gjorde os

Tak fordi du gjorde os opmærksom på, at der havde sneget sig småfejl ind. Dem retter vi øjeblikkeligt.

thomas

mangel på krorrekturlæsning

Giver Finn ret her. Hold kæft der dårligt at lægge noget op, som overhoved ikke er gennemrettet eller tjekket for fejl, for i anmeldelsen er der masser af dem. Selv efter Claus sagde at de ville rette fejlene, så vrimler det bare med dem over det hele i anmeldelsen. At der stadigvæk står "os" i stedet for "også" beviser bare at anmelderen ikke kan finde ud af at skrive hele sætninger. Claus Ljørring burde nok liiiige læse sine anmeldelser igennem før han lægger dem op på sitet. Fuldstændig pinligt og uprofessionelt.

Jesper Bækgaard

Jesper Bækgaard

Tidligere anmelder

Indlæg: 14

t@k, Thomas

Tk for dine kommentarer og rættelser, Thomas. Det er dæjligt, at en halvgammel og afdanket koncertanmeldelse stadig blibveeeer læssst.

Nå, spøg til side … Nu har du ”os” fået en ”også” + lidt ekstra. Det manglede da bare….

/Jesper

Tilføj kommentar