Metal og mobning: Forced Ingestion

Forced Ingestion

Forced Ingestion fra København var fulde af liv – både på scenen og efterfølgende til de andre koncerter. Det var rart at se så meget energi.

Hvordan var det at spille?

Det var sjovt; det er altid fedt at spille. Det er første gang, vi spiller for et band, der hører metal, så det var fedt at se folk headbange.

Hvordan vil I beskrive jeres band og jeres musik?

Det tyndeste dødsmetal, der findes – men derfor spiller vi stadig så hårdt, vi kan. Vi spiller melodød, men vi er stadig ret hårde i vores lyd. Hvis vores lyd var et dyr, var den en krydsning mellem en frø og et får. Vi synes, det er fedt at arbejde sammen med Lasse. Vi synes, I skal like os på Facebook.

Nu handler eventet jo om mobning. Har I nogen personlig erfaring med mobning?

Ikke på grund af musiksmag, men på grund af udseende. Ikke direkte mobning; mere fordomme om metalgenren. Vi er dog blevet truet et par gange.

Tror I, den her festival vil ændre folks holdning til metal?

Det gør den i Ganløse, i hvert fald. Den viser, at man ikke er alene om det. Det er vigtigt i sådan nogle små byer. Normalt er det jo primært i store byer som København.

Har I noget, I gerne vil sige til folk, der dømmer andre på grund af deres musiksmag?

I skal ikke være så kræsne. Lad være med at udtrykke det så meget over for folk, du ikke kender. Don’t forget to boogie.

Tilføj kommentar