HMA 2014 - Heavymetal.dk Awards

HMA2014

Stem om årets Internationale og danske udgivelse. 2014 har været et fremragende år. Både for dansk og international metal. Men hvem var bedst...? Vi har gravet i skatkisten, og fundet det bedste frem som vi har anmeldte i 2014.

Deltag i afstemningen om årets bedste danske og internationale udgivelse, og så er der i øvrigt også mulighed for at vinde fede præmier. Den sikre vej til metal i din indbakke. Der kan stemmes blandt de internationale udgivelser udgivet i 2014, som er blevet anmeldt til 9 eller derover på Heavymetal.dk i år, samt de danske udgivelser udgivet i 2014, som er blevet anmeldt til 7 eller derover på Heavymetal.dk i år.

Afstemningen løber frem til den 18. januar kl. 17.00 og den 21. januar offentliggør vi vinderne.

Hvad kan jeg vinde?

Vi trækker lod om en bunke signerede udgivelser fra de nominerede danske bands. På vores Facebook-side offentliggør vi løbende hvilke bands, så husk at kigge forbi. Der vil være i alt fire vindere.

Vinderne af lodtrækningen blive kontaktet af os via den e-mail, som er blevet benyttet til afstemningen. (Hvis du ikke svarer inden for et-par-dage begynder vi at kigge os om efter ny vinder)

Afstemning

Denne afstemning er lukket.