Whitesnake - Live at Donington 1990 [Re-release]

Live at Donington 1990 [Re-release]

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Rock
Antal numre:17

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Uhh hvor kan det bringe minder frem at høre det gode gamle Hard Rock, der hjalp en med at blive et metal hoved. For mig var Whitesnake et af disse Hard Rock bands, sammen med bands som Aerosmith, AC/DC, Black Sabbath, Led Zeppelin og jeg kunne blive ved.

Dette live album er et re-release af Whitesnakes optræden på Monsters of Rock tour i 1990 på Castle Donington, og lige netop det album har været det mest efterspurgte af fans siden starten af ​​whitesnake.com.

På live at Donington høres et Whitesnake i sit es. Med en fantastisk line up med selvfølgelig Coverdale, og legenden Steve Vai på guitar sammed med Adrian Vandenberg, Rudy Sarzo på bas, og Tommy Aldridge på trommer. Selv efter 20 år efter den oprindelige udgivelse, er der ikke meget der har ændret sig.

Albummet er fyldt med hits som: ''Crying in the Rain'', ''Is This Love'', ''Here I Go Again'' og ''Still of The Night'', for at nævne en håndfuld. De fleste af disse sange er stadig en fast del af set listen I dag når bandet spiller live.

Det der har ændret sig mest er lyd kvaliteten. Frontiers Records, højst sandsyneligt i ledtog med Coverdale, har helt sikkert gjort deres bedste for at få det bedste ud af denne re-release. Sangene er blevet opdateret til digital lyd, og lyder bedre end før.

Dette album får helt klart en anbefaling her fra! Omend du er stor fan af Whitesnake, eller du bare er fan af god gammel davs' Hard Rock, så er det sikkert noget der falder i din smag. Dette album er helt klart en lytning eller to værd, omend du har den originale release eller ej!

Tilføj kommentar