Warcry - Revenge in Blood

Revenge in Blood

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:49.23
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

'Revenge in Blood' er Warcry’s sjette udgivelse. De beskriver deres stil som "True heavy metal". En definition der i mine øjne både er sand og falsk. Det er rigtigt at ’The Almighty’ besidder en alsidig vokal, der giver Revenge in Blood en blandet lyd og derfor gør den svær at putte i prædefinerede kategorier. På den anden side er der ikke noget banebrydende i deres lyd, der mest af alt lægger sig op af et mix af traditionel heavy metal med spor af power metal og elementer af trash. Eksempelvis i "Banshee" der har en markant mere trashet vokal end resten. Albummet er helt klar solidt, men tilhører den kategori der bliver bedre efter at have hørt det igennem flere gange. Man kan kun værdsætte den energi der er lagt i, igennem hele albummet. På trods af det er nogle sange betydeligt mere bemærkelsesværdige end andre.

Albummet er overvejende aggressivt, med gennemtrængende hurtige dobbeltpedal trommer og et mix af hurtige og langsomme riffs der faktisk supplerer vokalen helt fornuftigt. Beslutter man sig for at lytte til albummet er det værd at notere sig en af albummets top numre, "Death Rider", med gæstevokal af George Call (Omen), der fungerer i sublim harmoni med The Almightys.

Hvis man er fan af old school heavy/power metal er det helt sikkert værd at lytte til, om ikke andet så for de af numrene der virkeligt fungerer godt. Jeg forudser dog ikke noget kæmpe gennembrud for dette album for andre end en i forvejen etableret fanbase.

Tilføj kommentar