Vardlokkur - Articulo Mortis

Articulo Mortis

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Viking metal
Antal numre:6

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det danske black metal band Vardlokkur er nu ude med deres tredje album, Articulo Mortis, der er latin og betyder noget i stil med "tidspunkt for døden". De har været aktive siden 2007, hvor de udgav deres første album Med Døden Til Følge.

Vardlokkur er typisk black i alle henseender, lige fra de hurtige, kaotiske trommer til den hæse, ret utydelige growl. Det der hurtigst fangede min interesse var, at bassen er ret dominerende, hvilket faktisk er rimelig fedt. Vokalen virkede i starten ret ensformig, men gennem albummet er det som om at forsanger Vrede kan lidt flere ting med vokalen, end han lige viser i starten. Articulo Mortis’ seks sange bliver desværre hurtigt lidt for ens, og de er svære at skille ad, da jeg har hørt albummet færdigt. Albummet er interessant første gang, men det er ikke noget jeg har vildt meget lyst til at sætte på repeat.

Der er ikke så meget ved Articulo Mortis, der skiller sig ud fra mængden af hundredevis af andre black metal bands. De holder genren fuldstændig, og det er uden tvivl dygtige musikere bag albummet, men desværre siger det mig bare ikke så meget. Hvis Vardlokkur turde skille sig lidt ud fra mængden og finde deres egen stil, der ikke er 666% black metal, kunne det blive vildt fedt – for de har virkelig potentialet.

Tilføj kommentar