Vinylbanner
In Utero Canibalism - Sick

Sick

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Onskabsfuld canibalistisk dødsmetal, igen

De græske kannibaler fra In Utero Cannibalism startede tilbage i 2004 og udgav demoen Death, Murder Butchery. Det var drengene Alex og Costas der dannede bandet, men kort efter udgivelsen af Death, Murder, Butchery forlod Costas gruppen og Alex stod alene og måtte finde nye medlemmer. De har siden hen udgivet to EP’er og to CD’er, og her er deres tredje studiealbum Sick.

In Utero Cannibalism’s spillestil er, som man stærkt kan høre i navnet, hård dødsmetal. Ikke blot er det super tungt, men har et hvis horror-element over sig, hvilket gør det super skræmmende. Man kan høre det i starts nummeret ’’Lockdown’’, som starter ud med en tale-intro, der pludselig bliver afbrudt af et hæsligt skrig fra en kvinde og så et skud, derefter er det over i hård død. Sangen ’’Lockdown’’ består, ligesom mange af sangene på albummet, af et utal af blast beats. Der er ikke noget galt i blast beats, men når 80% af sangen består af det, så kan det blive lidt rodet og ensformigt. Men det hele er ikke lutter død, for der er også en hvis melodisk tilgang over albummet, som giver det en hvis mystik og gør det en smule mere interessant.

Sangen ’’Retribution In Gore’’ stiller sig lidt ud fra de andre sange og er en smule mere groovy. I stedet for at være proppet med blast beats har den flere enkelte og hårde tromme slag, hvilket gør den letter at headbange til. Ligesom nogle af sangene på Sick har den også enkelte melodiske passager. Disse passager minder lidt om den stil, som også Skineater har.

I skal dog ikke snydes, In Utero Cannibalism er 100% hård, ond og morderisk dødsmetal. Hele albummet er ren ondskab, blod og alt hvad et hvert andet typisk dødsmetal album er. Det er velkendt, at kunstnere inden for undergrunds dødsmetal har det med at lyde ensformigt, hvilket også gælder i dette tilfælde, hvilket er en skam. Vokalerne lyder også lidt rustne og kedelige, og kunne godt have lidt mere kraft. Albummet som sådan er okay, men det kunne godt være lidt mere kreative for jeg tror snart ikke, at der findes flere måder om, hvordan man splitter en persons indvolde ad.

Tracklist

  1. Lockdown
  2. Pieces Of Shit
  3. As I Burn
  4. Dead Nation
  5. No Return
  6. Retribution In Gore
  7. Bloodless
  8. Judas
  9. Sick
  10. Lab Rats To Eradicate
Metalvinyl

Tilføj kommentar