Unearth - The Oncoming Storm

The Oncoming Storm

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Hardcore
Spilletid:40:35
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg skal ellers lige love for at verden har fået smag for metalcore for tiden. Det vrimler med nye bands fra både USA og Europa. Dog må jeg indrømme at der er kommet mange gode udgivelser på markedet i den seneste tid, men desværre er der også kommet satans mange albums der bare spiller standard metalcore som man har hørt et utal af gange før. Og i denne kategori placerer Unearth sig.

Unearth spiller en ganske god omgang melodisk metalcore, som jeg vil sammenligne med Killswitch Engage og Hamartia, hvilket jo bestemt ikke er dårlige bands at blive sammenlignet med. Og Unearth leverer faktisk også deres musik på et niveau tæt op af Killswitch Engages mesterværk "Alive Or Just Breathing". Forskellen ligger bare i at førnævnte album blev udgivet i en tid hvor metalcore ikke var så udpint en genre som det er i dag. Så desværre kommer "The Oncoming Storm" til at lide under det metalcore-boom som hersker for tiden.

Nu kan man jo ikke sige, at Unearth albummet er direkte dårligt bare fordi det er udgivet på "et forkert" tidspunkt. Faktisk indeholder et af de fedeste metalcorenumre jeg nogensinde har hørt i form af "Zombie Autopilot", som virkelig er et fedt, melodisk, guitarpræget nummer med masser af energi.

Middelkarakter til "The Oncoming Storm" da man som lytter ikke rigtigt præsenteres for noget nyt og spændende, men derimod bare velspillet melodisk metalcore lige efter bogen.