Umphrey's McGee - Safety In Numbers

Safety In Numbers

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Prog rock
Spilletid:54:54
Antal numre:11

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvis det ikke var for den utrolig irriterende vokal i Umphrey’s McGee, ville jeg ikke lægge mærke til dem. Musikken glider uden problemer i baggrunden, og lægger sig blot som stille støj, der fylder stilhedens tomrum ud.

Havde det ikke været for den mærkelige vokal, der til tider lyder pivfalsk, ville jeg ikke momentalt lægge mærke til, at musikerne faktisk er dygtige og lydproduktionen er helt i top.

Dog er Umphrey’s McGee ikke lige frem bandet, der springer ud af højtalerne, nikker dig en skalle og skråler: "Her er jeg, så fucking se mig!" Nej nej, i stedet ligger McGee bare og sumper rundt i baggrunden. Lidt lige som weekendbandet, der underholder på den lokale stamcafé fredag aften, hvor folk kun klapper en ren kutyme. Det ville være synd at kalde McGee for metal, eller tilnærmelsesvis metal. Det skulle da lige være fordi de har en guitarist med?

Alt i alt er Umphrey’s McGee nok ikke lige den typiske metallers kop te, og på ingen måde anbefalelsesværdig for denne sides besøgende.

Kommentarer (3)

SRFM

SRFM

Tidligere anmelder

Indlæg: 58

Jeg er enig i, at Umphrey's

Jeg er enig i, at Umphrey's McGee ikke har noget med metal at gøre. Deres musik er mere ovre i samme boldgade Dave Matthews Band med lejlighedsvise indslag i stil med Rush anno ca. 1978 og Kansas fra samme periode tilsat mærkelige bluespassager, som falder lidt uden for det hele. Jeg har ikke hørt hele pladen, men den smule man kan høre via bandets hjemmeside, synes jeg retfærdiggør, at man tjekker det ud, hvis man holder af Dave M. Band og ligende lystig cafémusik (og hvis man samtidig er til progressiv rock) - personligt savner jeg nok umiddelbart, ligesom anmelderen, fornemmer jeg, lidt kant i musikken.

SRFM

SRFM

Tidligere anmelder

Indlæg: 58

"samme boldgade SOM Dave

"samme boldgade SOM Dave Matthews Band" - beklager... :)

riheg03

Indlæg: 26

Denne her gang røvchökölade

Denne her gang røvchökölade minder uhyggeligt meget om danske Tordenkölle. D har ik' en skid med metal at gøre.