Threshold - Subsurface

Subsurface

/ Scanbox Entertainment · Udkom

Type:Album
Genre:Prog metal
Spilletid:58:25
Antal numre:9

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Engelske Threshhold har ikke overrasket mig besynderligt meget med deres nyeste udspil. Pladen er generel ret jævn og meget statisk spillet. Nye ideer eller interessante kompositioner er der heller ikke at finde på denne her skive. Et må man da give bandet, at de kan spille på deres instrumenter og har en vis hørelse for gode melodier, men begrebet progressivitet skal vi sgu lede længe efter. Musikken forbliver statisk rockmetal og det gør i og for sig heller ikke noget, såfremt der kun var tre bands i hele verden der spillede denne her form for musik. Men som vi alle ved så er virkeligheden en anden og med flere tusinde dynamiske progressive rock bands i baglommen, som man kan vælge eller vrage mellem, bliver et band som Threshold sgu hurtigt overset.

Kommentarer (8)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Det er absolut heller ikke

Det er absolut heller ikke noget musik jeg bryder mig om, men tilgengæld heller ikke min stilart. skiven får ellers topkarakter eller lign. i de store blade. Og skulle efter sigende, være nogle af de største inden for den melodiske Prog. genre.

tgp88

Faktisk er det her den første

Faktisk er det her den første skive med dem der virkelig fanger mig. Jeg hører den faktisk rigtig meget. De er så dygtige både som musikere (Mac synger jo røven ud af bukserne) og melodimagere, at jeg ikke kan andet end at have respekt. Lyder nærmest som et miks mellem noget 80'er AOR-pop, Royal Hunt og Arena.

Vil dog give helt ret i at de absolut ikke er progressive i ordets oprindelige forstand. Threshold er i mine ører nærmest antitesen til progressivt.

Giver den selv 4 ud af 6 i det kommende NRG. Vippede længe mellem 4 og 5, så hvis 4½ havde været en mulighed var den endt der.

tlt

Indlæg: 66

Hej Omnio, har NRG en

Hej Omnio, har NRG en hjemmeside?

tgp88

@#3:

@#3:

Nej. Vi tror ikke på Internettet. Det er blot en døgnflue.

Nej, seriøst. Der har flere gange været et hjemmesideprojekt under opsejling, men forvent ikke noget resultat foreløbig. Måske engang i det nye år. Hvis det skal være skal det også være ordentlig, og det har vi ikke resurser til pt.

Desuden er der også flere gode danske metalhjemmesider pt. (danishmetal.dk, clonemetal.dk og heavymetal.dk), som tilsammen dækker behovet for metalhjemmesider på dansk ret godt.

Mads Jeppsen

Anmelder

Indlæg: 49

Jeg er nu også af den mening

Jeg er nu også af den mening at man kun behøver en Threshold... Threshold er fedt nok, men der er sgu ingen grund til at ha alle deres albums da jeg synes de lyder ret ens.

progege

Indlæg: 14

Meget uenig.

Meget uenig.
Men det understreger vel bare hvor subjektivt det at anmelde musik er (det kan ikke være anderledes) - og hvor vigtigt det er at man kan skrive kommentarer.
Jeg synes Subsuface er Threshold's finest hour ;-)
Det er en superfed skive som jeg har hørt ufattelig mange gange. Jeg ville nok give den 95% , den taber pusten lidt fra omkring track nr. 7
Men de første 6 numre er tilgengæld sublime.

Alkoholger

Indlæg: 2

"Subsurface" er et godt album

"Subsurface" er et godt album, det har nogle gode melodier osv. men jeg lytter sjældent til det nu, for jeg synes ikke det holder i det lange løb, jeg blev mere eller mindre træt af det efter et par måneder. Jeg ville nok give det 70% eller ligene

tgp88

Sjovt, jeg har lige haft den

Sjovt, jeg har lige haft den fremme, og jeg synes kun den bliver bedre med tiden. Suveræn vokal og vidunderlige melodier pakket ind i en perfekt produktion. Hvordan kan man andet at elske et album der indeholder numre som "Mission Profile", "Stop dead" og "Flags and Footprints"?

90%, intet mindre kan accepteres!