Terrifier - Weapon Of Thrash Destruction

Weapon Of Thrash Destruction

Udkom

Type:Album
Genre:Thrash
Antal numre:9

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Når thrash bliver et altødelæggende våben!

Endnu et mesterligt thrash-band fra Canada
Terrifier er et thrash-band fra Canada, der blev dannet i 2003 under navnet Skull Hammer, men som ændrede navnet i 2012. De har en selvfinansieret full-length (2012) og en EP bag sig samt lidt split-albums. De er altså med andre ord ikke helt så nye, som jeg gik og troede, da jeg opdagede deres nyeste og andet udspil, Weapons Of Thrash Destruction.

Faktisk var mit allerførste indtryk af bandet, at det var deres legendariske landsmænd i Sacrifice på speed. Men Terrifier har mange flere facetter end bare at være en speedet udgave af Sacrifice. Det er et voldsomt fedt band, der virkelig har forstået at skrue et intensivt, dynamisk og ikke mindst højenergisk album sammen – selvfølgelig i den gode gamle thrash-genre anno 2017.

Masser af våben og voldfed thrash!
Weapons Of Thrash Destruction starter med fuld skrald fra allerførste fløjt. Der er for alvor smæk på og fart over feltet. Dejligt aggressivt, og hvilken energi! Det er meget længe siden, at jeg har hørt noget lignende. Det ene fede riff afløser det andet, og det hele holdes på et så højenergisk niveau, at ens kondital er udfordret fra start til slut.

Selvom det gennemgående er højenergisk thrash, vi har med at gøre her, er det stadig så nuanceret og tilpasset, at det aldrig går hen og bliver kedeligt eller ensformigt. Der er masser af ting og variation, som holder lytteren til ilden og fastholder opmærksomheden gennem samtlige ni numre, for det rykker sgu bare pissefedt!

I min optik er der absolut ingen tvivl om, at Weapons Of Thrash Destruction allerede er blevet lidt af en klassiker og en af de fedeste skiver, der er udgivet i 2017. En skive, som alle bør tjekke ud og efterfølgende anskaffe sig. Jeg behøver ikke fremhæve nogen numre, for alle numre holder bare på denne udgivelse, der emmer af spilleglæde og passion for thrash-genren.

Samleobjekter, der allerede stiger i pris
Hvis man vil anskaffe sig et fysisk eksemplar af Weapons Of Thrash Destruction, skal man nok ikke tøve meget mere, da priserne allerede ligger på ca. 20 euro (150,- kr.) for de billigste, der er til salg på den tyske del af Amazon. Jeg har set priser på over 40 og endda 50 euro allerede på nuværende tidspunkt. De japanske versioner med to bonusnumre ligger allerede oppe på små 70 euro på Discogs. Det siger vist alt om, at dette udspil bliver et sandt samleobjekt, der kun vil stige i pris fremover.

Skiven er, så vidt jeg ved, endnu kun udkommet på CD. Så det er med at slå til nu, inden  prisen bliver alt for høj. Det er ganske enkelt en skive, der bare skal og bør være i enhver repræsentativ heavy metal-samling.
 

Tracklist

  1. Reanimator
  2. Deceiver
  3. Nuclear Demolisher
  4. Violent Reprisal
  5. Skitzoid Embolism
  6. Drunk as Fuck
  7. Bestial Tyranny
  8. Riders of Doom
  9. Sect of the Serpent

Tilføj kommentar