Svölk - Svölk 'Em All

Svölk 'Em All

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Spilletid:59.51
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Norsk hard rock overrasker positivt.

Man tænker sit, når man sætter sig for at høre en norsk skive med titlen Svölk 'Em All. Den der "'em all" er ligesom brugt før... Og så hedder bandet Svölk!?! Hvad fanden skal det betyde?

Efter lidt research kan man blive meget klogere; Svölk er et østnorsk dialekt-ord for tæv. Glimrende navn til et hard rock band! De kommer fra byen Trysil, der nok er mest kendt for sine fremragende skiløjper, men Svölk gør også rigtig fin reklame for byen med dette album, som virkelig tog mig på sengen. Svölk 'Em All er faktisk bandets debutalbum Svölk fra 2009, men i genudgivet form da bandet fik nyt pladeselskab to år senere. Det er primært stoner- og hard rock, blandet med en smule sludge, og det udgør en rigtig fin cocktail, som bandet selv kalder bear-metal. Denne norske bjørnemetal gør sig aldeles fint. Især når man, som følge af navn og albumtitel, ikke forventer det store. "Miss Alcohol" samt "Time for the Dying" er pladens stærkeste numre, og generelt er kun ganske få af sangene lidt anonyme. Resten er bare rigtig cool rock. Dynamikken er i top og de fede riffs, samt sangerens mere end godkendte stemme, gør Svölk til et fedt bekendtskab.

På et par af numrene kunne man ønske, at de havde stoppet lidt før, da omkvædene bliver gentaget lidt rigeligt, men alt i alt er det en rigtig fin plade af nogle rigtigt dygtige musikere. Produktionen er også rigtig lækker, og dermed lander vi på en af de højere middelkarakterer. Altid dejligt med positive overraskelser af denne slags.

52 - Pladens åbner. Bestemt et af de stærkere numre.

Tracklist

 1. 52
 2. This is It
 3. Anchor
 4. Sweet Agony
 5. Miss Alcohol
 6. 12 Times the Pain
 7. End of Days
 8. Inferno
 9. Dead:30
 10. Time for the Dying (Bonus Track)
 11. Warm Within (Bonus Track)
 12. Overload (Bonus Track)

Tilføj kommentar