Supersuckers - Get It Together

Get It Together

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Punk
Spilletid:38:12
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er det blevet tid til anmeldelse af endnu en rock-skive. Her er der tale om Supersuckers, der efter sigende har eksisteret i næsten 20 år. Musikstilen er indie/garage-rock, som mange enten elsker eller hader.

Personligt finder jeg stilen lyttevenlig, men ikke en skive man sætter på igen og igen, og som man finder på at hive frem igen om et år, for at opdage nye elementer i musikken man ikke fik fat i, ved den første gang gennemlytninger. Det er således simpel partyrock, som nok vil appellere til en del gymnaiseelever, der går igennem en mildt flippet fase. Eller ville måske have gjort det for 10-15 år siden. Noget stort stykke musik mener jeg nu ikke der er tale om. Numrene adskiller sig ikke særligt fra hinanden, og der er ikke et specielt nummer der er meget bedre end de andre.

Numrene "When I Go, I'm Gone" og "I like it all, Man" vil måske nok stikke ud for det bredere publikum, som specielle ørehængere. Nummeret "Sunset on a Sunday" giver en del associationer til min teenagetid i 90'erne til bands som Weezer med en snert af noget blødt Green Day og Offspring. Teksten der lyder "It feels like sunset, when I haven't done my homework", er dog nok en følelse de fleste på et tidspunkt i deres liv har nikket genkendende til. Men det siger nok også lidt om hvem dette album appellerer til. Det er nok mest til de førnævnte gymnasieelever, eller folk med et nostalgisk behov til deres 90'er-ungdom.

Er man til simpel og lettilgængelig garagerock, er Supersuckers nok lige sagen. Den kræsne metalfan, der efterspørger lidt dybere og teknisk musik vil dog nok spilde tiden med dette album.

Da denne side (og jeg selv) mest beskæftiger sig med metal kan jeg desværre ikke svinge mig op på mere end 6 skulls... Fans af bandet vil sandsynligvis være uenige, men deathmetal, blackmetal, powermetal, truemetal og en del andre metalfans bør holde sig fra at købe dette album, med mindre de har andre behov der skal tilfredsstilles.

Tilføj kommentar