Springtime
Such A Surge - Alpha

Alpha

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Hardcore
Spilletid:48:37
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tyske Such A Surge har eksisteret i over 12 år og med syv albums på bagen undrer det mig en del at jeg aldrig før har hørt dette navn.

Disse fem herrer fra Braunschweig i Tyskland har nu fået pladekontrakt hos Nuclear Blast og nu må vi jo så se om det kan hjælpe med til at gøre det lidt mere kendte udenfor de tyske grænser. – I hvert fald fortjener deres musik at blive hørt af flere end kun af folk i pølselandet.

Deres syvende album, "Alpha", er nemlig ganske spændende og viser, at bandet har potentiale. En aldeles spændende udgivelse, uden at være noget mesterværk.

Such A Surge spiller på mange strenge på dette album, men hovedgenren må siges at være en blanding af nu-metal og metalcore. Dette er dog ikke det eneste man kan finde på denne udgivelse, idet bandet også giver sig i kast med en del hård rock, og der er da også en del punk elementer at spore i løbet af de godt 50 minutter som skiven varer. Albummet starter med den hurtige "Überfall", men dette nummer afspejler langt fra resten af albummet. Nej, faktisk har Such A Surge lavet 12 numre som er meget forskellige, men aldeles spændende. Der bliver brølet, rappet og synger smukt på "Alpha", og af musik finder man alt fra den tungt rockende "Blender", den glade "Mein Tag" og til den nærmest melankolske "Alles Was Mir Fehlt".

Eneste minus jeg kan sætte på "Alpha" er, at teksterne er på tysk, hvilket jeg konstant væmmes ved, men derudover har tyskerne begået et både interessant og holdbart rock album.

Imusic

Tilføj kommentar