SOiL - True Self

True Self

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Alternativ metal, Nu Metal
Spilletid:43:25
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvordan sælger man lige et band som SoiL? Nårh ja, man siger, at de er mega fede! SoiL består mest af alt i at være en sammenblanding af Drowning Pool, Meshuggah, Static-X og andre lignende bands. Deres evne til at blande det virkelig hårde med "rock’n’roll spirit" og melodi er det, som gør, at et band som SoiL kan vinde kraftigt frem. Harmonien er virkelig i top, men det samme kan man også sige om energien, som ikke efterlader nogen tvivl om, at SoiL kan tage enhver med storm i en live-situation, hvis blot de kan leve op til deres eget energiske udtryk i studiet.

Pladen "True Self" indeholder en god blanding scream og skønsang, og er dermed egnet for alle lyttere, som kan lide variation, eller lyttere, som ikke er vant til den tungeste og ondeste dødsmetal. Samtidig er der en dejlig dobbeltpedal til stede på pladen og masser af lækker guitar, så alt hvad hjertet kan begære som metaller, er at finde hos SoiL på deres plade "True Self".

Hvis du trænger til et friskt pust gennem højttalerne og et nyt kvalitetsprodukt i din cd-samling, så giv SoiL en chance.

Tilføj kommentar