Shredhead - Death Is Righteous

Death Is Righteous

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Israelske thrashers indbyder til fest

Dette er mit første møde med israelske Shredhead, der før denne skive har lavet en med titlen Human nature. Ikke hver dag man får tilsendt tråd fra det israelske, så det løftede jo også spændingsniveauet.

Jeg skyndte mig ind på alle metalsiders moder metal-archives.com , for lige at få lidt mere viden om israelerne, og så at denne, deres nyeste skive havde fået en anmeldelse til 100%, og så var min interesse jo i hvert fald vakt, og jeg placerede mig i sofaen, men hørebøffer på, i forventning om at få serveret en thrash fest af de helt store … og gjorde jeg så det?

Thrashfest med problemer

Mit svar er at: Shredhead har rigeligt med fart på, og de leverer faktisk en masse fede thrashede riffs, med henvisning til både us thrash scenen, den teutoniske scene, og også crossover scenen lader til at have været store inspirationer for bandet. Produktionen er lige i øjet, dejligt organisk , ikke noget med at finpudse alle detaljer, og det er lækkert at lytte til. Den understreger virkelig bandets intention om at lyde ”ægte”, og løfter det hele op på et højere niveau. Ovenover har jeg skrevet at der er tale om en thrashfest med problemer, og for mig består det største problem i, at vokalen simpelthen, i mine ører er virkeligt ringe. Vokalisten Aharon Ragoza leverer en irriterende, råbende vokal, der lyder en anelse henad Phil Anselmo eller Kyle Thomas, men bare på en ufatteligt enerverende og energi forladt måde. Han lyder fuldkommen ens på alle numre, og hans måde at levere fraseringer på ændrer sig overhovedet ikke. Det ødelægger fuldkommen oplevelsen for mig, selvom musikken langt henad vejen er rigtigt fed, så trækker mandes brægen det bare ned, og jeg gider faktisk ikke rigtigt lytte til det!

What to do what to do…

Sammenfatningen må lyde, at israelske Shredhead er ganske ferme til at skrue cool thash/crossover sammen, de har bare, i mine ører, ramt helt skævt på vokalpladsen. Det er svært for mig at finde ud af hvad karakteren skal være, når musikken jo faktisk tiltaler mig ganske meget. Jeg har taget et ekstra lyt inden jeg skulle smide karakteren afsted, men lige lidt har det hjulpet, så ender på en lidt over middel karakter, hvilket udelukkende skyldes at musikken, som før nævnt er ganske fed!

Tracklist

 1. Devils Race
 2. LPBZ
 3. The Lie
 4. Last Words Are Lost
 5. Death Is Righteous
 6. Hallucinations
 7. Walk with the Dead
 8. Can't Be Left Alive
 9. Witness Hell
 10. I Hate Myself
 11. I Am