Sebastian Bach - ABachalypse Now

ABachalypse Now

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:19

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Et live-album vi godt kunne have være foruden

Sebastian Bach er efterhånden en gammel mand. Han er mest kendt som forsanger for Skid Row, men blev fyret i 1996. Herefter var han med i nogle få bands, før han begyndte at optræde med sit eget. Han har udgivet fem albums selv, det nyeste værende Kicking And Screaming. Nu har han så besluttet sig for at udgive et live-album og kalde det ABachalypse Now. Fedt ordspil, men ikke så fedt et album.

Koncerten starter med "Slave To Grind", som er noget af en energibombe. Trommeslageren giver den maks gas fra start, og publikum har allerede gang i festen, lyder det som om. Farten sættes ned på andet nummer, hvor Sebastians vokal ødelægger nummeret godt og grundtigt, specielt når han bevæger sig op i de høje toner. Der er også tryk på tredje nummer, men i fjerde afbryder Sebastian nummeret i starten. Godt nok er det et live-album, men sådan nogle afbrud er for mig unødvendige. Senere når vi til "American Metalhead", og energien er stadig lige høj. Her stopper han nummeret IGEN. Her begynder det at blive irriterende, og jeg har mest lyst til at stoppe albummet her, før jeg når til anden disk. Det vælger jeg dog alligevel at gøre. Den starter med "Big Guns", og Sebastians over-energiske opførsel som man næsten fik nok af på første disk. Der er dog skruet ned for skinger stemme og "STOP THE FUCKING SHOW", i hvert fald på første nummer. Videre gennem "(Love Is( A Bitch Slap", "Piece Of Me" og hele vejen til slutningen af "TunnelVision", hvilket er en væsentlig forbedring i forhold til første disk, og en passende slutning på hele koncerten.

Skinger irriterende stemme på første disk, og skinger irriterende publikum på anden disk. Heftig energi gennem hele koncerten, gode riffs, og masser af unødvendig snak. Denne live-optagelse har det hele. Det måler sig dog på ingen måde med hans studiealbums. Dette er et album for inkarnerede fans, og et rigtig dårligt sted at starte hvis man vil lære hans musik at kende.

Trackliste

Disk 1

1. Slave to the Grind 2. Kicking & Screaming 3. Here I am 4. Big Guns 5. Piece of Me 6. 18 & Life 7. American Metalhead 8. Monkey Business 9. I Remember You 10. Youth Gone Wild

Disk 2

1. Big Guns 2. (Love Is) A Bitch Slap 3. Piece of Me 4. 18 & LIfe 5. American Metalhead 6. Monkey Business 7. I Remember You 8. TunnelVision 9. Youth Gone Wild

Her er en trailer, som er lige så spændende som albummet selv.

Tilføj kommentar