Sabbath Assembly - Ye Are Gods

Ye Are Gods

· Udkom

Type:Album
Genre:Psychedelic Rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Sabbath Assembly startede i 2009 i form af en fremvisning af trosberetningen The Process Church Of The Final Judgment og er siden da blevet til et udløb om teologien, blandet med musikalske elementer. Mange er i tvivl om de er satanister eller kristne, men det er fordi deres trosberetning tror på både Satan og Kristus, derfor er deres musik måske præget meget af de forskellige helgener, som det også står på deres Facebook side, så er de inspireret af Jehova, Kristus, Satan og Lucifer.

Albummet Ye Are Gods tager en med til en tid hvor Kristus er et og alt, det minder lidt om en stor hyldest til Kristus, dog tilsat med noget rytmisk musik. Som man kan høre på intro sangen ’’Let Us All Give Praise And Validation’’ så, ligesom på så mange andre af sangene, starter den ud med en form for bibel citat eller tale, efterfulgt af noget stille guitar og kor sang og slutter af med noget storheds prædiken.

Albummet formår at skabe den her følelse af mystik og giver en form for fortælling, som en lang historie om Gud, Jehova og Satan. Noget helt andet er så den næste sang ’’The Love Of The Gods’’ som er en mere Idyllisk, i form af en lidt mere rockede, stil. Den er ikke ligeså langsom som de andre sange og har en mere fast rytme. Sangene på Ye Are Gods er virkelig varierede, måske lidt for meget vil man sige, for først kan der komme en rigtig tophitter og derefter kan det være en rigtig bundskraber og det bliver man måske lidt træt af i længden.

Albummet i sit fulde er svær at se på fordi, sangene er simpelthen så forskellige, nogen er bare mere spændene at høre på end de andre. De kunne måske også fokusere en smule mere på selve musikken, for man bliver sku egentligt lidt træt af alle de prædikener og taler, f.eks. sangen ’’Transcendence’’ er en lang tale som man egentligt bare springer over alligevel.

Så egentligt minder albummet mere om en bibel på et lydspor end en aktuel musik album.

Trackliste 1. Let Us All Give Praise And Validation 2. The Love Of The Gods 3. We Come From The One 4. Bless Our Lord And Master 5. We Give Our Lives 6. Exit 7. Christ You Bring The End 8. And The Clarion Calls 9. In The Time Of Abaddon II 10. Transcendence

Tilføj kommentar