The Rotted - Ad Nauseam

Ad Nauseam

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Rotted udspringer af blandt andet døds-/grindmetal-ensemblet Gorerotted og "Ad Nauseam" er bandets anden fuldlængde. The Rotted handler ikke så meget om grindcore og dødsmetal, men fokuserer mere på en primitiv og beskidt tilgang til metal (ikke helt ulig eksempelvis Disfear) og sangene eksekveres for det meste på under tre minutter. The Rotted har bestemt ikke glemt dødsmetal-rødderne, hvilket høres på blandt andet "Rex Oblivione", hvor der bydes på masser af dobbelte stortrommer og højhastighedsriffs.

Det forvrængede lydbillede passer fint til den til tider primitive beskidte metal, men The Rotted mangler virkelig en vokalist som kan give bandets sange lidt mere identitet. Man sidder simpelthen for ofte og synes man har hørt det hele før. Det er gode momenter på albummet (eksempelvis riffarbejdet i "The House of Bedlam"), men det varige indtryk udebliver og "Ad Nauseam" er for hurtigt glemt igen.

Kommentarer (1)

bloody.vomit

Tidligere anmelder

Indlæg: 4

Jeg har endnu ikke hørt dette

Jeg har endnu ikke hørt dette album med The Rotted, men det jeg tidligere har hørt med dem er slet ikke så fedt som Gorerotted var i sin tid. Alligevel bliver jeg nu nok nødt til at investere i albummet...