Gorerotted - A New Dawn For The Dead

A New Dawn For The Dead

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:33:48
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Mine forventninger til denne udgivelse var sat kraftigt i vejret, efter Gorerotted's voldfede klassiker, "Only Tools And Corpses" fra 2003, og jeg må indrømme, at dette nye udspil ikke helt lever op til den klassiske forgænger, uden at den dog skuffer fælt. Stilen er blevet lidt mindre grindcore og mere straight death metal og det hele virker lidt pænere og mere poleret end "Only Tools And Corpses". Der er stadig ingen tvivl om, at Gorerotted er et fedt band, der kan deres håndværk, og med deres fede produktion, kan jeg kun anbefale at man tjekker skiven ud. Lige som sidst har Gorerotted stadige to vocaler, der supplerer hinanden rigtig godt - også selvom Mr. Gore er blevet erstattet af en, for min ukendt, The Wilson, der gør det ganske godt med sine skrig og generelt skrigende vocal. Ben Goreskin growler jo stadig som om han aldrig har bestilt andet. Jeg syntes det er lidt synd, at Gorerotted har skruet lidt ned for den humor vi så på "Only Tools And Corpses" og istedet lavet et koncept-album omkring horrorfilm. Ideen er selvfølgelig god nok, men ikke helt så morsom som på forgængeren! Selvom der er skruet ned for charmen, er "A New Dawn For The Dead" stadig et ganske fedt album.

Kommentarer (7)

Den cool giraf

Indlæg: 16

Der er altså kun en vokalist?

Der er altså kun en vokalist?!

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Der er stadig to....

Der er stadig to....

Mr_Rotten

Mr_Rotten

Indlæg: 48

Jeg er ret skuffet over denne

Jeg er ret skuffet over denne skive, deres 2 første albums "Mutilated in Minutes" og "Only Tools and Corpses" er geniale, men synes den nye skive her er ret kedelig standard død, uden humoren er det også ret sløvt. Men De første albums er røvfed oldschool grindcore, med totalt grineren tekster!

"Severed, Sawn and sold as porn!!!"

1,2,3,4 time for hacksore

hehe

Mr_Rotten

Mr_Rotten

Indlæg: 48

Ifølge et interview lavet af

Ifølge et interview lavet af en af mine kollegaer på revolution-music.dk så er der altså kun 1 sanger, det er hvad bandet selv har udtalt. De have snakket om en anden på et tidspunkt, men de droppe det da Ben kunne klare det hele selv.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Tjah... Jeg skal ikke udtale

Tjah... Jeg skal ikke udtale mig om hvad bandet siger, men ifølge pressematerialet er der to vocaler i Gorerotted!!! Kan være at det har ændret sig efter indspilningen....

Mr_Rotten

Mr_Rotten

Indlæg: 48

Men så vidt jeg har fåestået

Men så vidt jeg har fåestået var der også kommet en med, men det blev så alligevel ikke til noget.

Mr_Rotten

Mr_Rotten

Indlæg: 48

Ok, nu fandt jeg så ud af det

Ok, nu fandt jeg så ud af det. Der ER 2 sangere, der er Ben sin skriger og The Wilson aka Scott Wilson, som haor overtaget efter Mr. Gore. Så fik vi det på plads...