Vinylbanner
Refusal - Grasp

Grasp

Udkom

Type:EP
Genrer:Death metal, Thrash metal
Antal numre:4

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Refusal er navnet på et finsk death metal band. De har netop udgivet Epen Grasp . Der er tale om ligeud af landevejen US-death metal med visse grindcore elementer, selvom bandet som sagt kommer fra Finland. Musikken er hurtig og aggressiv, men med nogle langsommere og tungere passager. Skiven består af 4 numre, med en længde på godt 13 min.

Lydmæssigt er klarer skiven sig godt. Der er en klar produktion, hvor den tunge bas ligger klart, der yderligere harmonere fint med de aggressive guitar riffs. Selvom at der kun er talt om en EP, hvor spilletiden jo ikke er så lang kan riffsne alligevel godt være lidt ensformige, og meget uoriginale. Vokalen er både mørk og dyb, og blender fint ind i det allerede mørke og brutale lydbillede, hvor der her og der bliver tilsat en mere high – pitch vokal stil. Dog synes jeg at trommerne til tider kan komme til at virke lidt flade i det, der er simpelthen ikke den fornødne pondus fra trommeslagerens side igennem hele albummet.

Man kan med sikkerhed sige at bandet ikke har opfundet det helt store. Det er meget uorginalt, men bestemt ikke dårligt med bare hørt før, og bedre fra andre bands.

Her er albummets fedeste nummer:

Tracklist

  1. Do Your Part
  2. Grip
  3. You Are Useless
  4. Cleaning the Waste
Metalvinyl

Tilføj kommentar