Red Warszawa - My Poland Collection

My Poland Collection

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Rock
Spilletid:66:26
Antal numre:16

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Der hersker på ingen måde tvivl om at det danske "amøbe-metal" band Red Warszawa for længst er blevet verdenskendt i Danmark, for deres humoristiske, absurde og til tider bizarre indfaldsvinkel til det at spille "hævi mædl", fremfor kvalitet og velspillet musikalsk indhold. Denne gang er der dog ikke tale om en helt ny plade, men derimod en tvivlsom genindspilning af gamle RW-klassikerere, som "Norsk Blackmetal", "Julemandens selvmordsbrev", "Tror Du Det Er For Sjovt Jeg Drikker" osv osv... På mange måder en ret så ligegyldig udgivelse, da produktionen på ingen måde er bedre end de originale versioner. Der følger også en DVD med, der måske trækker lidt op i helheden pga sin typiske RW-humor, men alt i alt en polsk samling af ligegyldigheder, pakket ind i amøbehumor af værste skuffe. For hardcore RW-fans only! Men dem er der jo også nogle stykker af.

Kommentarer (2)

Morten

Øøøøh

Er du sikker på du har hørt pladen? Det lyder sgu da fuldstændig anderledes end originalerne.. Doven anmeldelse.
Har sådan en sjov fornemmelse af, at anmelderen har et problem med RW. Samme sure tone i alle indslag om dem på siden her. Hva er dit problem? Er du røget på vognen?

DSW

Ja, jeg har skam hørt pladen,

Ja, jeg har skam hørt pladen, selvom det efterhånden er 15 år siden...
Har vist aldrig skrevet at de ikke lød anderledes end originalerne. Jeg siger bare at de ikke lyder specielt godt.
Umiddelbart har jeg ikke noget problem med RW.
Du er bare nødt til at forstå det faktum at en anmeldelse er en individuel vurdering baseret på den enkeltes egen musiksmag og ikke en facitliste, som værende den endegyldige sandhed.
Hvis du synes pladen er pisse fed, er det helt fint ned mig.