Paradise Lost - Tragic Illusion 25 (The Rarities)

Tragic Illusion 25 (The Rarities)

· Udkom

Type:Album
Antal numre:14

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Middelmådig Melankolsk Opsamling

Det engelske band Paradise Lost har leveret melankolsk Gotisk metal siden 1988, og har nu udgivet en opsamlingsplade for at fejre deres 25 års jubilæum, som indeholder sjældne b-sides, 2 genindspilninger af to gamle numre, 2 cover numre, og et nyt nummer.

Pladen starter ud med det nye nummer " Loneliness Remains " og fortsætter over i " Never Take Me Alive " som er et covernummer af bandet Spear Of Destiny. Produktionen på pladen er meget god, bandet har selv stået for produktionen på pladen, så det lyder i hvert fald ikke dårligt. Det melankolske univers, og den deprimerende atmosfære, som Paradise Lost plejer at få spredt virker også god på denne udgivelse selvom det kun er en opsamlingsplade. Nick Holmes kan stadig levere en genial vokal selvom han i dag er 42 år gammel. Trommeslager Adrian Erlandsson med bagkatalog som tromme slager for At The Gates, Cradle Of Filth og The Haunted skal også have ros for at vise, at han stadig er en af de bedste metaltrommeslagere på kloden.

Jeg vil sige at opsamlingen er god, men eftersom jeg ikke personligt har så stor interesse for Paradise Lost, så er det en acceptabel udgivelse de hylder deres 25 år med. Det er en meget god udgivelse for de trofaste fans af bandet, som jeg regner med nok vil kunne lide den.

Tracklist

 1. Loneliness Remain
 2. Never Take Me Alive ( Spear Of Destiny cover )
 3. Ending Through Changes
 4. Last Fallen Saviour
 5. Last Regret (Lost in Prague Orchestra Mix)
 6. Faith Divides Us - Death Unites Us (Lost in Prague Orchestra Mix)
 7. Cardinal Zero
 8. Back On Disaster
 9. Sons Of Perdition
 10. Godless
 11. Missing ( Everything But The Girl cover )
 12. Silent In Heart
 13. Gothic 2013
 14. Our Saviour 2013

Tilføj kommentar