One Morning Left - Metalcore Superstars

Metalcore Superstars

· Udkom

Type:Album
Genrer:Electronicore, Metalcore
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

​Why so serious?

Ville være et spørgsmål finske One Morning Left kunne havde stillet. Bandet der ikke lader til at tage tingene alt for seriøst, er nu ude med deres 3. album Metalcore Superstars.

One Morning Left der bedst kan beskrives som et metalcore band med elektroniske og poppede elementer, der er pakket ind i en hardcore attitude.

You’re dead! Lets disco!

”Heavy Metal Finland” er albummets andet nummer, her flirtes der med ”nintendo-core” med et tilpasset growl, der samtidig har en melankolsk dynamik, hvor sanger Mika Lahti får givet et meget godt billede af, hvilken hybrid dette band er.

På ”¡Derailed!” er det de 2 guitarister Leevi Luoto og Ari Levola der byder op til en aggressiv dans, der bindes sammen af de elektroniske elementer. Det hele bygges op imod slutningen af sangen hvor rytmen slås an af den hårdtarbejdende trommeslager Niko Hyttinen.

Albummets bedste sang og første single med tilhørende video er den uimodståelige ”You’re Dead! Lets Disco!” der er fyldt med en dunkende energi, hvor der i breakdownet har sneget sig en blokfløjte ind, hvilket er med til at få nummeret til at virke skørt, samt får givet det et anderledes udtryk. Sangen bindes sammen af Veli -Matti Kananen’s programmerede keyboard spil og hans dundrende baslinier og Hyttinen's svingende rytmer.

Albummet næstsidste sang er den medrivende ”Eternity”, der lyder som My Chemical Romance møder AFI, der på sin helt egen morderiske måde får ørene til at bløde inden ”Sticks And Stones” runder pladen af med en hektisk energi og et sing-along omkvæd.

Metalcore Superstars

Metalcore superstars bliver bandet nok ikke husket som, men for nogle, vil det være et album, der med sin kreative uro og umættelige fantasi får åbnet ørerne og vakt et begær om at høre mere til denne subgenre kaldet elektrocore, hvor bands som Eskimo Callboy også hører til.

Så vær modig og drag på eventyr med One Morning Left. De er lige stukket af med 7 kranier for deres tilgang til en genre, der ellers tit bliver sat i bås som værende for ensformig.

Tracklist

 1. TitleFaveMP3WAV
 2. OML KVLT
 3. Heavy Metal Finland
 4. ¡Derailed!
 5. You're dead! Let's disco!
 6. The Recipe
 7. Kings and Queens
 8. Fast and Furious 6.66
 9. Devil's Nest
 10. Metalcore Superstars
 11. Eternity
 12. Sticks and Stones
Imusic

Tilføj kommentar